BREAKING NEWSȘtiri

FOTBAL, LIGA A PRAHOVA. CS Câmpina ocupă locul 3 în clasament după trei victorii consecutive

CS Câmpina - CS Unirea Urlați 6-1

Parcursul bun din ultimele trei etape al echipei antrenate de Claudiu Dumitrescu și Mugurel Dedu, cu victorii atât în deplasare, cât și pe teren propriu, urcă CS Câmpina pe locul 3 în clasamentul Ligii A Prahova, cu 29 de puncte acumulate în 13 etape.
Sâmbătă, 29 octombrie, câmpinenii au mai adăugat o victorie, cea de-a noua din acest sezon, întrecând fără probleme, pe teren propriu, echipa CS Unirea Urlați, cu scorul de 6-1.

Cu multe probleme de lot, jucători accidentați pe termen lung ori nerefăcuți complet, CS Câmpina a început meciul destul de ezitant, prilej pentru oaspeți să pună presiune și să obțină chiar o lovitură de pedeapsă apărată in extremis de goalkeeper-ul Alexandru Antal (min. 4).
În replică, CS Câmpina a dominat ulterior tot meciul, înscriind de nu mai puțin de șase ori în poarta adversă.
De remarcat întreaga echipă, dar mai ales jocul consistent susținut din teren de cei doi antrenori-jucători Claudiu Dumitrescu și Mugurel Dedu.
Rezultatele etapei a 13-a sunt următoarele:
Petrolul 95 Ploiesti – Teleajenul Valeni 6-3
CS Campina – Unirea Urlati 6-1
AFC Banesti – CS Cornu 1-3
Avantul Maneciu – United Ploiesti 3-1
CS Manesti – Triumf Poiana Campina 5-3
CS Strejnic – CS Brazi 1-4
Partidele dintre Tricolorul Breaza – AFC Brebu, Voința Vărbilău – CSO Băicoi și CSC Berceni – Petrolistul Boldești au fost amânate, urmând să fie disputate după încheierea turului de campionat.

Urmăriți în continuare înregistrarea video integrală a partidei CS Câmpina – CS Unirea Urlați 6-1 și declarațiile făcute la finalul meciului de cei doi antrenori ai clubului câmpinean.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare