BREAKING NEWSȘtiri

FOTBAL. LIGA A PRAHOVA. CS Câmpina a încheiat turul de campionat pe locul 2

Sâmbătă, 26 noiembrie, în cadrul ultimei etape a turului de campionat în Liga A Prahova la fotbal, CS Câmpina a învins AFC Bănești-Urleta cu scorul de 3-0, acumulând 41 de puncte în clasament și ocupând astfel, înainte de pauza de iarnă, un binemeritat loc 2 în ierarhia primului eșalon fotbalistic prahovean.
Nou promovată anul trecut în Liga A Prahova, CS Câmpina a avut un parcurs foarte bun de-a lungul celor 17 etape din turul campionatului, fiind considerată de specialiști una dintre principalele candidate la promovarea în Liga a III-a națională, alături de Tricolorul Breaza (locul I în clasament cu 41 de puncte, un meci mai puțin disputat) și de Petrolul 95 Ploiești (locul III în clasament, 40 de puncte).

După victoria muncită cu AFC Bănești-Urleta, din ultima etapă, antrenorul și în același timp jucătorul Claudiu Dumitrescu a făcut câteva scurte considerații pe marginea evoluției echipei sale și a proiectelor de viitor: ”A fost un tur foarte greu, cu un început ezitant contra a două echipe cu jucători foarte buni, care declaraseră că vor să câștige seria – CSO Băicoi și Petrolul 95 – și am scos un singur punct, după care au urmat șase victorii consecutive în care am prestat jocuri bune din toate punctele de vedere și ne-am integrat în grupul echipelor cu pretenții justificate la podium. Dar în fotbal mai există și sincope, iar următoarele două jocuri cu Brebu și cu Boldești am pierdut 5 puncte, cu toate că impresia generală a fost că am dominat ambele partide. Fotbalul se joacă însă pe goluri și îi felicit pe jucătorii celor două echipe că și-au jucat și ultima șansă să câștige puncte contra noastră. În continuare am demonstrat că suntem o echipă puternică, chiar dacă e primul nostru sezon în Liga A Prahova și ne-am adjudecat toate punctele puse în joc până la finalul turului și mai mult de-atât la scoruri care nu lasă loc de interpretări. Terminăm prima parte a campionatului pe locul 2, probabil la trei puncte în spatele echipei CSO Breaza care mai are un meci restant, dar mă declar pe deplin mulțumit de comportamentul jucătorilor mei în teren la meciuri, dar și la antrenamentele care nu au fost deloc ușoare. Au răspuns bine cerințelor mele, au înțeles ce vreau de la ei încă din prima zi când am colaborat și cred că asta a fost rețeta succesului ce ne-a propulsat în partea superioară a clasamentului. Acum ne pregătim de vacanță, de un binemeritat banchet de sfârșit de an și ne facem calcule pentru a doua jumătate a campionatului în care echipa CS Câmpina își propune să păstreze aceeași traictorie ca și până acum”.

Clasament (sursa AJF Prahova):

# Echipa M P
1 CSO Tricolorul Breaza 16 41p
2 CS Câmpina 17 41p
3 ASCS Petrolul 95 Ploieşti 17 40p
4 ACS DP Cornu 17 34p
5 CSO Boldești-Scăeni 16 31p
6 CS Măneşti 2013 17 30p
7 CSO Băicoi 16 27p
8 AFC Brebu 16 27p
9 ACS Atletic United (Uniți)1906 Ploieşti 17 27p
10 AS Voinţa Vărbilău 16 26p
11 CSO Teleajenul Vălenii de Munte 17 25p
12 CS Brazi 17 20p
13 CSC Avântul Măneciu 17 19p
14 ACS Triumf Poiana Câmpina 17 17p
15 CS Unirea Urlaţi 17 13p
16 AFC Băneşti-Urleta 17 10p
17 CSC Berceni 16 3p
18 CS Strejnicu 2021 17 0p

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare