BREAKING NEWSȘtiri

Eugen Prună, consilier la Primăria Câmpina, somat să răspundă public unor întrebări adresate de un grup de salariați ai Neptun SA

Eugen Prună

Un grup de salariați ai societății Neptun SA din Câmpina solicită, într-o scrisoare deschisă, răspunsuri publice referitoare la activitatea lui Eugen Prună, fost ofițer SRI și consilier al fostului primar al Municipiului Ploiești, Adrian Dobre.
Publicăm în continuare conținutul scrisorii deschise ce conține un set de întrebări adresate lui Eugen Prună, actualmente consilier în cadrul Primăriei Câmpina.

”Scrisoare deschisa adresata de un grup al salariatilor firmei Neptun SA, domnului Eugen Pruna, fost ofiter SRI, concediat in anul 2015, in prezent consilier la Primaria Municipiului Campina

Reprezentantul grupului salariatilor din cadrul firmei mentionate mai sus, impreuna cu membrii familiilor lor insumeaza un numar de 5000 de persoane care doresc raspunsuri publice referitoare la activitatea domnului Eugen Pruna, fost ofiter SRI, fost consilier al fostului primar al Municipiului Ploiesti, Adrian Dobre:

 • Domnule Eugen Pruna folositi informatii clasificate primite in calitate de fost ofiter pentru sicanarea grupului nostru de firme?
 • Domnule Eugen Pruna folositi informatori sau retea de informatori in momentul actual pentru afaceri si demersuri ilegale?
 • Domnule Eugen Pruna sunteti implicat prin interpusi in actiunea de clasare ca monument de patrimoniu a activelor proprietatea unei firme din grup prin presiuni exercitate asupra unor functionari ai statului?
 • Domnule Eugen Pruna ne puteti spune ce hram purtati in Primaria Municipiului Campina? Ce legaturi aveti cu licitatiile si incredintarile directe?
 • Domnule Eugen Pruna dormiti linistit noaptea cand stiti ca ati incercat sa bagati oameni nevinovati in puscarie si cu unii chiar ati reusit? Urmatoarele nume : Andrei Volosievici, Horia Tiseanu, Mircea Rosca, va spun ceva?
 • Domnule Eugen Pruna ce legatura aveti cu firma din Breaza care a cumparat batalurile de reziduri petroliere de la o societate comerciala cu 3 euro? Este adevarat ca ati santajat  prin interpusi o firma sa vanda activul Rafinariei cu o suma modica unor persoane indicate de dumneavoastra?
 • Domnule Eugen Pruna sunteti specialist in ticluirea de probe si trimiterea de reclamatii false la diverse publicatii si institutii ale statului (Garda de Mediu, Politie etc)?
 • Domnule Eugen Pruna aveti curajul sa va supuneti testarii cu aparatul poligraf, sa declarati ca nu detineti si nu utilizati documente clasificate strict secret din timpul activitatii Dumneavoastra?
 • Domnule Eugen Pruna ce interese personale aveti la firma Conpet din Ploiesti?
 • Domnule Eugen Pruna sunteti mandru de activitatea prestata 4 ani in calitate de consilier al fostului primar al Ploiestiului Adrian Dobre?
 • Domnule Eugen Pruna este adevarat ca in calitate de consilier la Primaria Ploiesti ati cerut foloase necuvenite de la diverse firme care castigau licitatii?
 • Domnule Eugen Pruna este adevarat ca v-ati activat informatorii (cand nu mai aveati calitate) ca sa aflati amanunte despre vizita unui om politic la una dintre societatile noastre?
 • Domnule Eugen Pruna afacerile imobiliare de pe litoral cum merg? Sunt legale? Ati muncit pentru ele? Ati platit toate impozitele la stat?
 • Domnule Eugen Pruna, nu va este rusine ca patati haina militara si aduceti prejudicii organizatiei din care ati facut parte, cu toate ca nu aveti scoala militara?
 • Eugen Pruna cum suna in constiinta ta PATRIA A PRIORI???

Rugam persoanele care au informatii despre afacerile ilegale ale domnului Eugen Pruna sa ne contacteze pe adresa de mail: reprezentantii_salariatilor@neptun-gears.ro

Reprezentantii salariatilor asteapta raspunsuri de la sus-numitul si in functie de acestea isi rezerva dreptul sa sesizeze Parchetul Militar si alte institutii ale STATULUI Roman si Uniunii Europene”.

Un comentariu

 1. Foarte interesant. Deci Tiseanu a fost dat jos ca sa vina camarila PDL de la Ploiesti si sa-si faca jocurile economice.. Nimic nou sub soare, pacat insa de tara asta..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare