BREAKING NEWSȘtiri

CS Câmpina s-a calificat la turneul semifinal de handbal cu victorii pe linie

Echipa de handbal fete a CS Câmpina, antrenată de Denisa Toma și Dan Vasile, s-a calificat la turneul semifinal al Campionatului Național de Junioare IV, după victorii înregistrate pe linie în etapa pe euroregiune, care s-a desfășurat în patru grupe la Ploiești, Plopeni și Câmpina.

În grupa A, câmpinencele au învins fără drept de apel pe GSIP Moreni cu scorul de 30 – 7, pe CS Victoria Țăndărei cu 44 – 11 și cu scorul de 32 – 18 echipa Liceului T. Fundulea.
În semifinalele etapei, CS Câmpina a întrecut cu scorul de 27 – 20 pe CSM Unirea Slobozia, iar în finală pe CSM Ploiești cu scorul de la 30 – 15.

Lotul de jucătoare folosit de cei doi antrenori în meciurile disputate în etapa pe euroregiune a fost următorul: Alice Penghea, Cătălina Antonie, Antonia Dragomir, Raluca Duță, Iris Mareș, Ilinca Neagu, Teodora Ungureanu, Antonia Robu, Timeea Popa, Sofia Boacă, Mare Apetre, Andreea Achim, Antonia Toporaș, Alessia Stamate, Alexandra Frâncu și Daria Tudorache.

„A fost un turneu în care echipa noastră a pornit ca pricipala favorită. Menținându-ne statutul, am reușit să câștigăm toate partidele la diferențe considerabile. Cel mai important este că am reușit să omogenizăm echipa, care are în componență atât jucătoare cu o mai mare experientă, de la grupa mea, cât și jucătoare talentate și entuziaste de la grupa colegei mele, Denisa Toma. Mai departe, vom continua pregatirile pentru Turneul Semifinal, care se va desfășura în luna mai” – ne-a declarat prof. Dan Vasile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare