BREAKING NEWSȘtiri

FOTBAL. Remiză tensionată între CS Câmpina și AFC Brebu

CS Câmpina - AFC Brebu 1-1 (1-0)

Sâmbătă, 1 octombrie, în cadrul celei de-a IX-a etape a Ligii A Prahova la fotbal, CS Câmpina a remizat pe teren propriu cu AFC Brebu, după un meci în care ambele echipe au contestat deciziile brigăzii de arbitri condusă la centru de Ciprian Piciu (arbitri asistenți Adina Ciobanu și Alexandru Cârstea).
După o primă repriză dominată teritorial în cea mai mare parte de CS Câmpina, dar cu bune ocazii de a înscrie pentru ambele echipe, câmpinenii au intrat la cabine cu avantaj de un gol pe tabela de marcaj prin reușita de excepție a jucătorului-antrenor Mugurel Dedu, care în minutul 32 a șutat imparabil din exteriorul careului.
În cea de-a doua repriză, CS Câmpina a ratat câteva ocazii importante de a majora scorul pe tabela de marcaj, iar pe fondul unor decizii ale arbitrului de centru, contestate vehement de oaspeți, partida a devenit din ce în ce mai tensionată până spre finalul ei, atunci când în urma unei lovituri libere obținute de elevii lui Robert Săvulescu, decizie a arbitrului contestată la rându-le de gazde, AFC Brebu a egalat, înscriind în poarta goală părăsită de goalkeeperul Vlad Iscru și fundașii CS Câmpina, preocupați mai degrabă să se certe cu arbitrul, decât să fie atenți la joc.
De remarcat faptul că antrenorul principal și totodată jucător al celor de la CS Câmpina, Claudiu Dumitrescu, a lipsit de la acest meci din motive personale.
Cu 20 de puncte acumulate după nouă etape, CS Câmpina ocupă locul 3 în clasamentul Ligii A Prahova și va evolua în etapa următoare sâmbătă, 9 octombrie, în deplasare la CSO Boldești Scăieni.

Urmăriți în continuare înregistrarea video integrală a partidei.

Un comentariu

  1. Jucator-antrenor, adica neavand succes pana acum nici ca jucator nici ca antrenor:D Tot respectul pentru Dumitrescu, om de nota 10

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare