BREAKING NEWSȘtiri

CS Câmpina a promovat în Liga A Prahova

După un retur de campionat în Superliga B, cu rezultate peste așteptări, echipa de fotbal seniori a CS Câmpina, antrenată de Claudiu Dumitrescu și Mugurel Dedu, și-a îndeplinit obiectivul de a promova în Liga A Prahova (liga a IV-a națională).
Sâmbătă, 11 iunie, în ultimul meci pe teren propriu din acest campionat, CS Câmpina a învins categoric AS Starchiojd cu scorul de 6-2, asigurându-și astfel promovarea directă în Liga A Prahova. Performanța câmpinenilor nu a fost însă lipsită de emoții, având în vedere că, pe acest sfârșit de sezon competițional, patru echipe au intrat în lupta pentru cele două locuri ce asigură promovarea directă, respectiv: ACS Triumf Poiana Câmpina, CS Câmpina, CS Blejoi 2 și AS Starchiojd.

Grație parcursului foarte bun din campionat, victoriei din ultima etapă și a rezultatului de egalitate dintre CS Blejoi 2 și Viitorul Puchenii Mari (1-1), CS Câmpina a încheiat sezonul pe locul doi (64 puncte), promovând astfel alături de ACS Triumf Poiana Câmpina, liderul clasamentului (66 puncte). CS Blejoi 2 și AS Starchiojd vor disputa meciuri de baraj pentru promovarea în Liga A Prahova.
„Am ajuns la finalul unui campionat foarte dificil pe care l-am dominat cu autoritate mai ales în retur când am reușit să construiesc o echipă cu jucători peste nivelul acestei ligi, obținând împreună promovarea în liga A Prahova. Bucuria a fost foarte mare pentru toți cei implicați în club, dar și pentru suporterii noștri, mai ales că la finalul turului de campionat aveam de recuperat 14 puncte pentru a prinde primele două locuri direct promovabile, lucru pe care l-am și reușit prin multă muncă la antrenamente și la meciuri. Îmi felicit jucătorii pentru evoluțiile și dăruirea lor în toată această perioadă, mulțumesc oamenilor din jurul echipei care au avut încredere că putem îndeplini acest obiectiv și nu în ultimul rând mulțumiri suporterilor care au venit să ne susțină si pe care îi aștept din campionatul următor să ne vadă la treabă cu adversari mai buni” – ne-a declarat antrenorul Claudiu Dumitrescu, imediat după aflarea veștii că CS Câmpina a promovat direct în Liga A Prahova.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare