BREAKING NEWSȘtiri

CS Câmpina a pierdut puncte importante pe teren propriu în Superliga B Prahova la fotbal

Parcursul din acest an, fără greșeală, al elevilor lui Claudiu Dumitrescu, antrenor-jucător al echipei fotbal a Clubului Sportiv Câmpina, s-a oprit sâmbătă, 2 aprilie, odată cu semieșecul înregistrat pe teren propriu în compania echipei CS Blejoi 2, rezultat final 0 – 0.
Cele două puncte pierdute de câmpineni sunt cu atât mai importante cu cât CS Blejoi 2 este una dintre contracandidatele la promovare în Liga A Prahova, obiectiv pentru care CS Câmpina luptă în acest sezon.
Prima repriză a fost una dominată de câmpineni, în cea mai mare parte a timpului, care au găsit puține soluții de a pune în pericol poarta adversă, pe fondul unei apărări agresive și bine organizate a oaspeților.

În cea de-a doua repriză, dominarea gazdelor s-a accentuat, CS Câmpina ratând cel puțin patru ocazii mari de gol în care elevii lui Claudiu Dumitrescu au ajuns în poziția de singur cu portarul, fără a reuși să marcheze.
La finalul meciului, dezamăgit de rezultat și de lipsa de concentrare a elevilor săi, antrenorul a declarat: ”A fost un meci cu o echipă bună, bine organizată și pregătită fizic, care ne-a surprins prin evoluția ei, dar chiar și așa am fi putut câștiga cele trei puncte dacă am fi fructificat una din cele patru mari ocazii de gol pe care le-am avut. Până la urmă este un punct câștigat care poate atârna decisiv în economia clasamentului la finalul campionatului. Nu avem timp de regrete, nu mai avem voie să facem pași greșiți pentru a ne îndeplini obiectivul propus, iar eu, cu jucătorii mei, suntem conștienți de asta și vom face tot posibilul să uităm acest semieșec cu prima ocazie, adică următorul meci de la Bordeni, o echipă care a câștigat ultimele două meciuri din campionat”.

Rezultatele etapei disputate sâmbătă, 2 aprilie, în Superliga B Prahova:
CS Câmpina – CS Blejoi 2 (0 – 0)
Carpați Sinaia – Știința Alvești (1 – 0)
Progresul Bucov – CS Scorțeni Bordeni (0 – 2)
Olimpia Cireșanu – Sportul Câmpina (3 – 1)
Viitorul Puchenii Mari – Avântul Tomșani (5 – 2)
AS Starchiojd – AS Gherghița (5 – 0)
CSO Mizil – Unirea Teleajen Ploiești (3 – 1)
Petrolul Ologeni – ACS Triumf Poiana Câmpina (2 – 1)
Echipa Brădetul Ștefești a stat.

Clasament:

Sursa: www.frf-ajf.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare