BREAKING NEWSȘtiri

CS Câmpina a învins cu 3-1 divizionara C din Blejoi

Nou promovata CS Câmpina se pregătește intens în această perioadă pentru a debuta în Liga A Prahova, debut ce va avea loc sâmbătă, 20 august, în prima etapă pe teren propriu, în compania echipei CSO Băicoi.
După victoria categorică în fața AFC Brebu, cu scorul de 5-2, meci de verificare susținut sâmbătă, 6 august, echipa antrenată de Claudiu Dumitrescu și Mugurel Dedu și-a continuat seria partidelor amicale întâlnind ieri, 10 august, în deplasare, divizionara C antrenată de Marius Vișan, CS Blejoi, în fața căreia a obținut o victorie clară și meritată cu scorul de 3-1 (2-0).
Cu un joc bine organizat în angrenajul căruia au avut o prestație foarte bună atât vechii jucători, cât și noile achiziții din această vară (Mugurel Dedu, Bogdan Ilioiu, Marian Nichifor, Vlad Iscru, Ionuț Burchi, Bogdan Merluță, Decebal Nae), CS Câmpina a intrat la pauză pe fondul dominării celor de la Blejoi cu un avantaj de două goluri înscrise de Botoșneanu din acțiune și de Mugurel Dedu prin lovitură de la 11 metri.
Imediat după pauză, CS Blejoi a reușit să reducă din diferența de scor printr-un gol marcat din acțiune de Brăilă. Schimbările ulterioare efectuate de Claudiu Dumitrescu la CS Câmpina și de Marius Vișan la CS Blejoi au echilibrat jocul, dominat până atunci de gazde, câmpinenii reușind să blocheze eficient fazele de atac ale adversarilor și chiar să înscrie pe contraatac al treilea gol printr-un șut bine plasat de la distanță de Bărcănescu.
Cu un lot de jucători bine închegat din punct de vedere valoric, mai ales după noile transferuri din această vară, și doi antrenori cu experiență, ce își pot ajuta echipa și din teren, fiind încă jucători în activitate, CS Câmpina se înscrie în acest sezon al Ligii A Prahova în rândul echipelor cu pretenții de a ocupa un loc pe podiumul clasamentului.

Noile achiziții, de la stânga la dreapta: Bogdan Merluță, Ionuț Burchi, Vlad Iscru, Marian Nichifor, Mugurel Dedu, Bogdan Ilioiu

”După ce am reușit promovarea în prima ligă județeană, împreună cu staff-ul meu și cu președintele clubului, am continuat să căutăm soluții pentru a forma un grup puternic care să poată oferi o replică pe măsură oricărui adversar din eșalonul nostru, chiar și din cel superior de liga a 3-a. Pe lângă păstrarea majorității jucătorilor din anul trecut competițional, am reușit aducerea unor jucători valoroși și cu un caracter personal care să coincidă cu ideile mele din vestiar și din teren, cum ar fi: Mugurel Dedu, Decebal Nae, Bogdan Ilioiu, Ionuț Burchi, Nichifor Marian, Bogdan Merluță. Sunt mulțumit cum se exprimă echipa la ora actuală, câștigând toate jocurile amicale din această vară, chiar dacă am întâlnit adversari puternici ca Blejoi, Brebu sau Bordeni. E clar că mai sunt lucruri minore de reglat, dar așteptăm optimiști startul campionatului, care va avea loc pe 20 august în compania celor de la CSO Băicoi, o formație care a avut o campanie de transferuri incredibilă. Se anunță un meci frumos, la care așteptăm suporterii în număr cât mai mare să încurajeze echipa noastră care e formată în proporție de 90% din câmpineni” – ne-a declarat Claudiu Dumitrescu la finalul meciului cu CS Blejoi.

Următorul meci de verificare, ultimul înaintea începerii campionatului, va avea loc sâmbătă, 13 august, când CS Câmpina va întâlni pe teren propriu CS Scorțeni-Bordeni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole similare