BREAKING NEWSȘtiri

CREAATIV – primul centru din România pentru tinerii și adolescenții cu dependențe a fost deschis la Câmpina

Miercuri, 28 februarie, a fost inaugurat la Spitalul de Psihiatrie Voila din Câmpina primul centru din România dedicat tinerilor și adolescenților cu adicții, un proiect realizat în numai două luni cu sprijinul Asociației Zi de Bine, dar și prin munca și devotamentul angajaților spitalului condus de managerul Irina Minescu.
La inaugurarea Centru de Recuperare și Educație împotriva Adicțiilor pentru Adolescenți și Tineri Voila (C.R.E.A.A.Ti.V.) au fost prezenți, între mulți alți invitați, reprezentanții Casei de Asigurări de Sănătate, ai Direcției de Sănătate Publică Prahova, primarul Alin Moldoveanu, dr. Dan Nica – președintele Comisiei de sănătate a Consiliului Local Câmpina și reprezentanții Asociației Zi de Bine, inițiatorii acestui proiect pentru realizarea căruia au fost cheltuiți din donații și sponsorizări peste 130.000 de euro.

Urmăriți mai jos imagini video surprinse la festivitatea de ianugurare a centrului și mesajele transmise cu această ocazie de Irina Minescu – directorul spitalului, de Melania Medeleanu – fondatorul Asociației Zi de Bine și de către dr. Eugen Hriscu – medic psihiatru cu o vastă experiență în ceea ce privește dezvoltarea de servicii și proiecte în zona dependențelor de substanțe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare