BREAKING NEWSȘtiri

Consilierul PSD Andrei Duran cere desființarea funcției de administrator public la Câmpina

Ședința Consiliului Local Câmpina ce va avea loc mâine, 31 martie, se anunță a fi una mai mult decât interesantă, având în vedere că pe ordinea de zi sunt câteva proiecte de hotărâre asupra cărora aleșii locali au avut în trecut puncte de vedere divergente, însoțite de declarații politice vehemente făcute de unii la adresa altora.
Două dintre proiectele cu probleme în acest sens, ce figurează pe ordinea de zi a ședinței de mâine, se referă la desființarea Serviciului Public de Administrare și Exploatare a Pieței Centrale și la înființarea Centrului Cultural prin reorganizarea unor instituții publice și preluarea unor structuri din aparatul de specialitate al primarului.

Un alt proiect, privind aprobarea organigramei și a statului de funcții al aparatului de specialitate al primarului, ar putea să dea naștere la discuții. În cursul zilei de astăzi, consilierul PSD Andrei Duran a înaintat secretarului municipiului Câmpina un amendament la acest proiect, prin care solicită desființarea funcției de administrator public la Câmpina, deținută în prezent de Adrian Dobre.

Potrivit site-ului campinapentrutoti.ro, Andrei Duran și-a justificat gestul declarând următoarele: „Am analizat Contractul de management încheiat de către domnul Adrian Dobre cu Primăria Câmpina și am constatat că atribuțiile pe care i le-a delegat domnul primar pot fi îndeplinite fără nicio problemă de către viceprimarul municipiului sau alte persoane din cadrul Aparatului de specialitate. Prin desființarea funcției de Administrator public, se va face o economie la bugetul local de peste 170.000 leiVă reamintesc că pentru plata domnului Adrian Dobre se cheltuie lunar din bugetul Câmpinei suma de 14.300 lei„.

2 Comentarii  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare