BREAKING NEWSȘtiri

Casa Dolce de Mandinas a inaugurat la Câmpina o nouă cofetărie și un spațiu de recreere

Casa Dolce de Mandinas, una dintre cele mai apreciate cofetării-patiserii din Câmpina, a inaugurat vis-a-vis de Colegiul Național „Nicolae Grigorescu” (strada Calea Doftanei nr. 9) o nouă și modernă cofetărie, dar și un spațiu de recreere, oferind astfel clienților posibilitatea de a-și petrece timpul liber cât mai plăcut.

„După 23 de ani de activitate, timp în care ne-am străduit să oferim clienților noștri produse de calitate, începând de azi îi așteptăm într-un spațiu modern, frumos decorat, cu noi sortimente de înghețată naturală, prăjituri gustoase, produse calde de patiserie și un loc unde în special cei tineri își pot petrece timpul liber jucând biliard, tenis de masă și multe altele. Îi așteptăm cu drag!” – ne-a declarat Maria Cojocaru, proprietar Casa Dolce de Mandinas.

Urmăriți mai jos imagini video de la inaugurarea noii cofetării și a spațiului de recreere destinat cu precădere celor tineri.

3 Comentarii  

  1. Frumos locul și toată aprecierea pt eforturile investitorilor.
    Dar nu poți să nu regreți că avem atâtea cofetării (nu mai zic că ce oferă ele se bazează pe cel mai nociv aliment de bază), patiserii (produsele cărora sunt și ele nesănătoase) și fast-food-uri, dar în schimb niciun loc de luat masa mai sănătos… Însă, ce să-i faci: și alimentația publică se înscrie în trendul general – forme fără fond, cantitate fără calitate, schimbare cu orice preț. Nu realizăm deloc că „dezvoltarea” este de 2 tipuri: pozitivă (care-i rarisimă) sau negativă (din păcate generalizată peste tot și considerată de tot mai mulți un lucru de dorit)…
    Patronul care va deschide primul local accesibil unde să mânânci mai sănătos în Câmpina, va da lovitura, e clar. Îl așteptăm, și nu cred că suntem puțini 🙂

  2. Fata asta Sachelia acu’ e si „interior designer”?! Maine-poimaine va fi „diplomat de cariera” si „om politic” zau asa, prostia n-are limite si mai e si incurajata. Tragic!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare