BREAKING NEWSȘtiri

Au fost nominalizați agenții economici care se vor ocupa la Câmpina de raționalizarea produselor agroalimentare pentru populație în caz de război

Ordinea de zi a ședinței Consiliul Local Câmpina, care va avea loc joi, 31 martie, cuprinde și un proiect de hotărâre ce ne-a atras în mod special atenția și anume “nominalizarea agenților economici din rețeaua comercială a unității administratativ teritoriale în cadrul programului de aprovizionare a populației municipiului Câmpina cu produse agroalimentare raționalizate în caz de mobilizare sau de război”.
Potrivit referatului ce însoțește proiectul de hotărâre, semnat de viceprimarul Liviu Dumitrache, decizia autorităților câmpinene de a nominaliza rețeaua de magazine care îndeplinesc condițiile optime de păstrare și distribuire a produselor agroalimentare raționalizate are la bază legea 477/ 2003 privind pregătirea economiei naționale și a teritoriului pentru apărare. Conform acesteia, consiliile locale întocmesc programele de aprovizionare a populației localității cu principalele produse alimentare și industriale raționalizate în caz de mobilizare sau de război.
Întrebat dacă inițierea proiectului de hotărâre vine pe fondul unei decizii guvernamentale emisă în aceste zile, viceprimarul Liviu Dumitrache ne-a declarat: „Nu, nu este vorba de așa ceva! Nu am primit niciun document în acest sens de la guvern sau din altă parte. Conform legii din 2003, avem obligația să ne pregătim în acest sens, indiferent de situație. Noi astăzi nu facem altceva decât să aducem la zi anumite acte administrative locale și să ne asigurăm că suntem pregătiți dacă va fi nevoie. După votul în Consiliului Local, autoritatea locală va emite decizii pe care le va transmite agenților economici”.
În conformitate cu actul normativ ce urmează a fi votat joi în Consiliul Local Câmpina, magazinele care se vor ocupa de distribuirea produselor raționalizate au fost împărțite pe nouă zone, fiecare dintre aceste zone având arondat un număr de străzi.

Agenții economici care ar urma să se ocupe de raționalizarea produselor agroalimentare sunt următorii:

  1. S.C. Artima S.A. (Carrefour Expres ), Câmpina, str. Republicii nr. 16-18;
  2. Rewe Projectentwicklung Romania S.R.L. (Penny Market), Câmpina, str. Dreptații nr.4;
  3. Kaufland Romania SCS, Câmpina, B-dul Nicolae Balcescu, nr.46;
  4. LIDL Discount Câmpina, B-dul Nicolae Bălcescu, nr.46;
  5. Profi Rom Food Câmpina, str. EcaterinaTeodoroiu, nr. 17;
  6. Mega Image S.R.L.(Shop&Go) Câmpina, B-dul Carol I, nr.21;
  7. RABUMARCO R&R S.RL. (La Doi Pași) Câmpina, str. A.I. Cuza, nr. 17;
  8. Profi City Câmpina, str. B.P. Hasdeu, nr. 60;
  9. S.C. DIM IZAMI S.R.L. (La doi pași) Câmpina, str. A.I.Cuza, nr.4.

Întocmirea și distribuirea la timp a tabelelor nominale cu persoane îndreptățite să primească produse raționalizate, arondate la unul din punctele de distribuție nominalizate, intră în responsabilitatea președintelui Comisiei pentru probleme de apărare a Primăriei Municipiului Câmpina.

Un comentariu

  1. Mai bine consiliul local să facă bine și să astupe găurile din asfalt decât să alerge după cai verzi pe pereți. Singurul război e ăla din creierele lor bombardate. De aia v-au votat cetățenii?? Haimanalelor!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare