BREAKING NEWSInterviuri

Aleșii locali ai POL, Liviu Briciu și Cosmin Raț, între promisiuni și realizări

„Aleșii locali între promisiuni și realizări“ a fost tema emisiunii FAȚA ȘI REVERSUL, realizată luni, 15 ianuarie, de Florin Frățilă la Dada TV, în cadrul căreia consilierii locali câmpineni Liviu Briciu și Cosmin Raț, reprezentanți ai Partidului Oamenilor Liberi, au fost invitați să explice alegătorilor cu ce s-au ocupat, concret, timp de un mandat, în administrația locală a Câmpinei.
Puși în fața promisiunilor făcute în 2020, rămase mărturie în urma înregistrărilor video din timpul campaniei electorale, cei doi aleși locali au scos în evidență ceea ce au reușit să facă, în mare parte cu sprijinul primarului Alin Moldoveanu și au recunoscut și ceea ce nu au reușit, explicând totodată și motivele.
Printre cele mai interesante declarații făcute de cei doi aleși locali ai POL se numără și cele referitoare la atmosfera nocivă din Consiliul Local, la susținerea fără rezerve pe care o acordă ambii proiectului cu pasaj subteran din centrul orașului, la eșecul digitalizării serviciilor interne și către populație din Primăria Câmpina și nu în cele din urmă la proiectele aflate în derulare, ce urmează a fi realizate în acest ultim an de mandat și în viitor.
În fosta lor calitate de membri PNL, Liviu Briciu și Cosmin Raț au analizat pentru început situația actuală a liberalismului, pentru ca în finalul emisiunii să anunțe că partidul pe care îl reprezintă nu se va desființa, așa cum se zvonește și, mai mult decât atât, va avea un candidat la funcția de primar al Câmpinei în persoana lui Cosmin Raț.

Declarații pe scurt

Liviu Briciu:

 • Socialiștii și comuniștii nu au ce căuta în POL.
 • România nu mai are Partid Liberal, a fost jucat la ruletă de celelalte partide și a pierdut membrii valoroși. Odată cu alianța cu PD-L-iștii, care sunt tot socialiști, nu mai există Partid Liberal.
 • La ce am văzut în administrația locală în acești ani de mandat, suntem mulțumiți de ceea ce am realizat până în prezent.
 • PSD-ul este nucleul răului în Consiliul Local Câmpina. Tătuțul lor, dl Ciolacu, ne-a ajutat, culmea, cu Centrul Cultural.
 • Câmpinenii au fost mințiți sistematic de această gășculiță pe care noi am văzut-o la lucru de 20 de ani.
 • Oricine nu susține proiectul cu pasaj subteran să vină și să spună că nu este de acord să se investească în Câmpina 20 de milioane de euro.
 • În ceea ce privește digitalizarea în Primăria Câmpina, nu este funcțional nimic. Se pune doar un cod de bare pe cereri. Pentru cele două proiecte de digitalizare, vechea administrație a cheltuit un milion de euro.
 • Da, mă declar învins, pentru că la momentul în care am promis că mă voi ocupa de digitalizare în Primărie, habar nu aveam că proiectul fusese adus la implementare.
 • Noi suntem doar doi consilieri din 19 și ar fi complicat să ne impunem punctul de vedere în fața unor politicieni rigizi și a jocului politic mizerabil.
 • Candidatul POL pentru funcția de primar al Câmpinei este Cosmin Raț.

Cosmin Raț:

 • În primii doi ani, am fost în minoritate în Consiliul Local și chiar dacă am avut propuneri de proiecte, acestea nu au fost luate în seamă. Administrația a început, de fapt, în anul trei de mandat. Odată cu reîntoarcerea primarului la PNL, Consiliul Județean și-a întors și el fața către Câmpina și asta începe să se vadă.
 • Proiectul cu pasaj subteran nu are finanțare în acest moment, dar va avea. Refuz să cred că s-au dat bani pentru documentația acestui proiect și nu se vor da pentru realizarea lui.
 • Foarte multe proiecte se vor finaliza anul acesta, 2024 și nu vorbesc pentru campania electorală.
 • Vom realiza un traseu de motocros la ieșirea din Câmpina către Paltinu, în zona fostei societăți „21 Decembrie“. Sunt sigur că mulți câmpineni își doresc acest lucru.
 • Proiectul sălii polivalente este unul deosebit și sunt șanse mari să obținem finanțare de la CNI.

Urmăriți mai jos înregistrarea integrală a emisiunii, disponibilă pe canalul de YouTube al publicației noastre.

4 Comentarii  

 1. Zero barat amăndoi, oamenii votează cum vrea primarul.Cea mai slabă administrație, ever, a orașului Cămpina. Iar la păndă stau haur și șoșoacă care vor îngropa definitiv România.

 2. @diss.De acord cu cei 2.Psd,ex FSN comuniști până în măduva oaselor.Daca se face motocros in zona 21 decembrie au avantaje și cei de pe Muscel de la Soceram.Dar ei nu gândesc Smart,ei sunt contra vantului.Sosocii și Aur vor consolida proiectele lui Moldoveanu.La valoarea lui Mircea Cosma putea mai mult decât președinte la județ.ii dau dreptate și lui Negulescu Portocala și lui Someru.Sa îmi spună câți din șefii de instituții : fabrici,spitale și școli postdecembriști,consilieri,primari și viceprimari nu au fost colaboratori la securitate,aveau carnet la partid și avantaje.Asa că ce e rău dacă actualul primar le întoarce spatele la Psdisti.Bun sa presupunem că Partidul Campina Curata câștigă primăria,daca la nivel național este PNL sau Aur majoritari,iar se merge pe burta.Nu le convine pasajul.Sa plece unde vor din oraș Lor nu le pasa,mult zgomot fara un tel precis

 3. Cei doi au demonstrat un singur lucru: chiar daca pari inteligent si integru, te poate manipula cineva cu bac-ul luat la 40 de ani la mecanic 2 😀

  1. Doar pareau inteligenti si integri ca nu dispare nici inteligenta nici integritatea asa peste noapte …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare