Știri

Victorie pentru o iarnă mai liniştită

Caraimanul Buşteni – Unirea Câmpina 1-2 (1-1)
După două insuccese consecutive, Unirea Câmpina a avut, în ultima etapă a turului, de urcat până la poalele Caraimanului, la Buşteni. Aici, pe un soare primăvăratic şi un teren excelent, Unirea a reuşit un rezultat foarte bun, care asigură – cel puţin – o iarnă ceva mai liniştită.Spre deosebire de alte partide, tehnicienii formaţiei câmpinene, Marius Pălănceanu şi Daniel Corcodel, au schimbat tactica şi au ales să se apere cât mai bine şi să contraatace periculos ori de câte ori au avut ocazia. Unirea a deplasat la Buşteni un lot destul de subţire, în care trei-patru jucători au fost învoiţi, Neagu era suspendat, astfel încât Pălănceanu a fost nevoit să forţeze doi juniori din propria pepinieră, care au debutat astfel în Liga A Prahova – Popescu şi Dobroiu.Fără experienţa ermetizării propriei defensive, câmpineniis-au văzut conduşi încă din minutul 20, dar după numai zece minute au reuşit să egaleze, prin golul marcat de Coman. După pauză, gazdele au forţat atacul, ajungând la un moment dat să aibă în teren chiar patru vârfuri de atac. Cu toate acestea, cei care au marcat au fost câmpineni, prin Nichifor, pe un contraatac ucigător, iar toate cele trei puncte puse în joc intră în zestrea câmpinenilor.Unirea Câmpina a jucat la Buşteni cu formula: Costache – Gratie, Cazan, Basma, Coman – Fl. Stoica, Ţigănuş, Constantinescu, Burlacu – Nichifor, Ungureanu. Au mai jucat: Creţu, Popescu, Dobroiu.La finele partidei, antrenorul Marius Pălănceanu (foto) ne-a declarat: “Mă bucur foarte mult că am câştigat acest joc, ultimul al turului, mai ales că veneam după două insuccese consecutive, care au fost destul de greu de digerat. Am renunţat pentru această partidă la obişnuitul nostru joc de pase, ne-am apărat cât am putut de bine şi am contraatacat periculos ori de câte ori am avut ocazia. Mă bucur şi pentru că am demonstrat că se poate câştiga şi cu jucători cu mai puţină experienţă şi – sincer vă spun – îmi pare rău că nu se mai joacă măcar vreo două etape din retur, mai ales că şi vremea permite acest lucru”.
Pălănceanu, la şcoală!
Antrenorul principal al formaţiei Unirea Câmpina, Marius Pălănceanu, s-a înscris la cursurile Şcolii de Antrenori pentru Licenţa B. “Costă destul de mult, dar consider că până la urmă ar trebui să merite. Sunt numeroase cursuri şi examene la Şcoala de Antrenori din cadrul FRF, condusă de Mircea Rădulescu, dar sunt multe lucruri de învăţat, pentru că antrenoratul este un domeniu în care înveţi toată viaţa”, ne-a spus Pălănceanu.
Încă o săptămână de pregătire,apoi banchetul şi vacanţa!
După victoria din deplasarea de la Buşteni, jucătorii formaţiei Unirea Câmpina nu au intrat în vacanţă. Antrenorii Marius Pălănceanu şi Daniel Corcodel, de comun acord cu membrii conducerii administrative a clubului, au decis să continue antrenamentele şi pe parcursul acestei săptămâni. Apoi, sâmbătă, pe 28 noiembrie, va avea loc un joc şcoală la care vor participe toţi jucători din lot, precum şi majoritatea jucătorilor de la echipa de juniori a clubului câmpinean. După această partidă va avea loc unul dintre cele mai aşteptate momente pentru orice jucător – banchetul de final de an, prilej cu care se va face şi premierea pentru ultimele etape ale turului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare