Știri

Turneul de fotbal SEVA, ediţia I, unul dintre cele mai importante evenimente sportive ale anului 2019 la Câmpina

În zilele de 5, 6 şi 7 iulie, Câmpina a găzduit unul dintre cele mai importante evenimente sportive ale anului 2019, turneul de fotbal SEVA, ediţia I. Organizat de grupul de firme SEVA, cu sprijinul substanţial al proprietarului companiei, dl. Florin Abangiu şi al antrenorului Clubului Sportiv Câmpina, Roberto Opaţchi, care s-a ocupat exclusiv de aspectele sportive şi administrative, turneul s-a adresat copiilor născuţi în anii 2009, 2010, 2011, 2012 şi a fost împărţit pe patru grupe valorice. 
Ineditul demersului sportiv constă şi în faptul că după foarte mulţi ani, Câmpina a organizat un turneu fotbalistic pentru copii, la care au participat zeci de echipe (peste 300 de mici fotbalişti) din judeţele Prahova, Dâmboviţa şi Bucureşti şi sute de părinţi care şi-au susţinut frenetic micile vedete echipatele în culorile cluburilor care le antrenează. Aşa se face că timp de trei zile, în orele 9.00 şi 17.00, pe ploaie ori arşită, cochetul stadion cu teren sintetic administrat de CS Câmpina a fost neîncăpător, atât în spaţiul de joc, cât şi în tribune, iar atmosfera a fost una cu totul deosebită pe tot parcursul întrecerilor.
Între cluburile prezente la acest turneu s-au numărat Petrolul Ploieşti, Champions Bucureşti, Flacăra Moreni, Petrolul 95, SC Fotbal Toader, CS Câmpina, Viking Ploieşti, SC Fotbal Emil Costea şi altele.
Realizat aproape impecabil, turneul s-a bucurat de aprecierea tuturor participanţilor, inclusiv a presei sportive prezentă la eveniment, ceea ce aduce în discuţie, conform declaraţiilor lui Roberto Opaţchi, şi plănuirea altor viitoare ediţii. “Cred că turneul de fotbal pentru copii a fost o reuşită şi o bună propagandă pentru fotbalul românesc. Ne gândim să-l organizăm şi pe viitor, mult mai bine şi să înscriem Câmpina în programul naţional al turneelor organizate de Federaţia Română de Fotbal la aceste categorii de vârstă. Avem toate condiţiile, o bază sportivă de excepţie şi, foarte important, oameni care sprijină fenomenul fotbalistic. Îi mulţumesc pe această cale d-lui Florin Abagiu, care a venit cu ideea şi mai ales cu finanţarea exclusivă a acestui turneu. Vă asigur că n-a fost uşor! Mă bucură participarea masivă a cluburilor care antrenează copii şi cred că e mai puţin important cine a câştigat cupele, diplomele şi cadourile oferite de sponsor. Foarte importantă rămâne competiţia în sine şi faptul că reuşim să le oferim tinerilor fotbalişti un cadru bun de pregătire şi o întrecere serioasă” – a declarat Roberto Opaţchi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare