Știri

AMICALE

Petrolul II Ploieşti – C.S.M. Câmpina 1-2 (0-0)

Primul amical al CSM Câmpina a însemnat şi o primă victorie. Aceasta a fost obţinută în faţa echipei de Liga A Prahova, F.C. Petrolul II Ploieşti, meciul disputându-se joi, 22 iulie, pe stadionul “Matizol”. Bine asezaţi în teren, cu un cuplu inedit de mijlocaşi, Ion Burchi – Iulian Budileanu, fotbaliştii câmpineni au avut multe momente bune de dominare, Hromei irosind în prima parte a jocului o mare ocazie de a marca. Debutul reprizei secunde a aparţinut tot oaspeţilor care au şi înscris prin Budileanu, după care antrenorul Burchi a operat mai multe modificări în formula de joc. Chiar dacă ploieştenii, conduşi de pe margine de antrenorul Valentin Negoiţă, au reuşit să egaleze, finalul a fost de partea câmpinenilor care au închis tabela prin Stan Mancu.
Petrolul II Ploiesti: Pandelescu – Banică, Dumitru, Safta, Stan, Mihai, Alanescu, Stoica, Ghinesa, Mirea, Crăciun
C.S.M.: C. Cosmineanu – Gânju, Zidaru, Grigoraş, A. Burchi, Dârstaru, Bej, Budileanu, Hromei, Necula, I. Burchi. Au mai jucat: Marinică, L. Cosmineanu, Mancu, Negoiasă, Mireanu

C.S. Floreşti – C.S.M. Câmpina 3-6 (2-3)

O nouă victorie în dreptul CSM Câmpina s-a consemnat sâmbătă, 24 iulie, pe stadionul din Floreşti. Pe o căldură toridă, în faţa formaţiei locale, Gânju & Co. au obţinut un succes facil, în care Iulian Budileanu şi-a trecut din nou numele pe lista marcatorilor. De altfel, acesta a avut multe momente de “strălucire”, într-o linie mediană unde alături de Ionică Burchi alcătuiesc până în prezent un cuplu perfect. Graţie unui joc ofensiv, presărat cu multe ocazii clare de gol la poarta gazdelor, scorul putea fi unul şi mai mare. Pentru a rezolva şi acest capitol, cel al ratărilor, în următoarele partide vor fi supuşi în probe şi o serie de atacanţi care şi-au manifestat dorinţa să evolueze sub culorile C.S.M. – ului. Celelalte goluri ale formaţiei noastre au fost înscrise de Hromei, Radu şi State.
C.S. Floresti: Marinică – Marin, Buceanu, Feraru, Cordonaş, Zmoleanu, Vlad, Popescu, Dudău, Lungu, Elvis
C.S.M.: C. Cosmineanu – Gânju, Zidaru, Grigoraş, A. Burchi, Stan, State, Budileanu, Hromei, Necula, I. Burchi. Au mai jucat: L. Cosmineanu, Negoiasă, Mireanu, Dârstaru, Radu, Bej, Stoica.
În continuare, până pe 2 august, dată când echipa va “urca” într-un cantonament montan, miercuri este prevăzut un amical contra jucătorilor de la Prahova Nedelea, iar duminică împotriva formaţiei Intersport Filipeşti. Tot la capitolul „amicale“, azi, 27 iulie, elevii lui Robert Opaţchi vor disputa un meci de pregătire în compania echipei similare a Conpetului, iar miercuri, 28 iulie, micuţii fotbalişti antrenaţi de Robert Stoica le vor acorda revanşa celor de la Petrolul ‘95, de data aceasta pe terenul sintetic de la Casa Tineretului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare