Știri

Trimiţând un MESAJ PENTRU VIAŢĂ, o ajutaţi pe Andreea să-şi îndeplinească visurile!

8828. Patru cifre care pot schimba destinul unui copil. Patru cifre care, pentru viaţa Andreei Dumitran din Câmpina, înseamnă speranţă, înseamnă încă o luptă purtată cu boala cu care se confruntă de 6 ani: tumoră la trunchiul cerebral, un cancer la cap care s-a extins la coloana vertebrală, rezultat aflat în urma RMN-ul din 25 septembrie curent. 
Până acum, Andreea a trecut prin mai multe intervenţii chirurgicale, nenumărate şedinţe de radioterapie şi chimioterapie, hipertermie locală, terapie câmp magnetic, terapie cu ozon, cu oxigen şi multe alte metode de tratament. Părinţii sunt disperaţi, dar nu şi-au pierdut credinţa că într-o zi fata lor se va face bine, ceea ce-i determină să nu se dea bătuţi. Atunci când nimeni nu le-a mai dat nicio şansă, iar medicii din spitalele noastre îi sfătuiau să se obişnuiască cu gândul că îşi vor pierde copilul, au căutat şi au găsit soluţii pentru tratament. Din nefericire, această familie greu încercată are venituri financiare modeste şi tocmai de aceea are nevoie de ajutorul nostru. Andreea trebuie să urmeze şedinţe de chemoembolizare la o clinică din Germania. Nu se ştie momentan de câte are nevoie, iar o singură şedinţă costă 4000 de euro. Părinţii au reuşit să strângă banii de drum şi pot acoperi costul unei singure doze de tratament. 
Cu toată suferinţa provocată de “bubiţa din ceafă”, Andreea are 10 pe linie şi multe diplome şi nu a renunţat la şcoală, chiar dacă multe ore s-au desfăşurat prin spitale sau acasă. Îi place foarte mult să deseneze şi ar vrea să devină un designer vestimentar recunoscut. Momentan, lecţiile au fost întrerupte pentru că atât starea fizică, cât şi cea psihică, nu se află în parametri buni. La 14 ani, Andreea este o fetiţă talentată şi deşteaptă, care vrea să se facă bine pentru că are multe visuri de îndeplinit. De aceea are nevoie de susţinerea noastră, a tuturor celor care printr-un MESAJ PENTRU VIAŢĂ, la 8828 cu textul Andreea (cost 2 euro) sau prin donaţii în conturile deschise pentru ea, îi pot reda din nou zâmbetul şi şansa la viaţă.
BCR Sucursala Câmpina
Titular cont: DUMITRAN GABRIEL 
(tatăl Andreei)
RO 46 RNCB 0208 0100 2362 0001 – LEI
RO 13 RNCB 0208 0100 2362 0013 – EURO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare