Știri

Târgul Mierii, a X-a ediţie, un succes

Sfârşitul săptămânii trecute a fost unul dulce pentru câmpineni şi pentru toţi cei care au vizitat Târgul Mierii, aflat la cea de-a X-a ediţie. La evenimentul desfăşurat, ca de obicei, la Casa Tineretului, deschiderea a fost oficiată de către primarul Horia Tiseanu, alături de care s-au aflat Octavian Bellu, coordonatorul lotului olimpic de gimnastică (invitat de onoare) şi preşedintele Asociaţiei Apicole Valea Prahovei, Mihail Petru Apostolescu. 
Nici de la această ediţie nu au lipsit concursurile: „Cel mai dulce cuplu”; „Cel mai bun degustător de miere”; „Concurs de fotografii pe teme apicole”; „Concurs de prăjituri cu miere”; „Cel mai bun mâncător de miere”, la care numeroşii participanţii au fost răsplătiţi cu produse apicole. 
Voia bună a fost asigurată de Ansamblul Folcloric „Ghiocelul” al Casei de Cultură „Geo Bogza”, în timp ce elevi ai Şcolii Sanitare “Louis Pasteur” au măsurat gratuit tensiunea arterială tuturor celor care au solicitat. Târgul a reunit peste 100 de comercianţi veniţi din toată ţara, ale căror standuri au fost amplasate atât afară, cât şi în incinta Casei Tineretului. Dacă în prima zi numărul vizitatorilor nu a fost mare, iar cumpărătorii s-au lăsat aşteptaţi, zilele de sâmbătă şi duminică s-au ridicat la nivelul aşteptărilor, vremea bună contribuind decisiv la reuşita evenimentului.
Andreea Ştefan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare