Știri

Şi-au făcut singuri meciul greu

Gloria Ologeni – CSM Câmpina 1-2
Cea mai lungă deplasare a campionatului pentru CSM Câmpina, la Ologeni, a venit după cel mai lung meci al anului, cel din Cupa României, cu Unirea, încheiat după 120 de minute şi cinci serii de lovituri de departajare. Iar elevii lui Opatchi au început partida de la Ologeni, practic, de la 0-1, după ce gazdele au fructificat o greşeală a defensivei câmpinene. Câmpinenii au egalat repede, în minutul 12, Hromei expediind din apropiere un şut la colţul lung care a adus egalarea. Tot în prima repriză, contra vântului, acelaşi Hromei a realizat un lob de excepţie, cu care şi-a adus echipa în avantaj. Avea să fie chiar rezultatul final, pentru că repriza secundă câmpinenii s-au întrecut în ratări, având nu mai puţin de cinci ocazii singur cu portarul, inclusiv o bară. În această parte a jocului, ratările le-au aparţinut lui R. Stoica (2), Hromei, Dârstaru şi Vintilă, ultimul expediind balonul în bară.
În final, o victorie importantă, de moral şi de parcurs de regularitate, venită după un joc pe care antrenorul Robert Opatchi l-a considerat „bun. Am avut o posesie mai bună, am construit bine şi mult, dar am şi ratat nepermis de mult, iar prin aceste ratări ne-am făcut singuri jocul greu”.
CSM Câmpina a evoluat în formula: Cosmineanu – Bej, G. Radu, Gânju, Grigorescu – Vintilă, Budileanu, Dârstaru (Grigoraş), Necula (Ilioiu) – Tuchilă (Negoiasa), Hromei (R. Stoica).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare