Știri

Se apropie Balul Halatelor Albe

Vineri, 12 decembrie, va avea loc ediţia a VI-a a Balului Halatelor Albe, manifestare având ca principal organizator Fundaţia Medis, condusă de dr. Călin Tiu. Acesta a fost prilejul pentru care am stat de vorbă cu medicul câmpinean.
Domnule Tiu, se apropie Balul Haltelor Albe. Ce noutăţi aveţi la această ediţie?

Balul Halatelor Albe a devenit cunoscut şi apreciat ceea ce nu poate decât să mă bucure. Culoarea albă este invocată atât pentru a face referire la sezonul în care se desfăşoară în mod tradiţional acest eveniment, dar şi cu trimitere la clasicul alb al halatelor din lumea medicală. Balul este organizat în special pentru personalul medical, dar este deschis şi altor doritori, invitaţiile putând fi ridicate de la secretariatul Medis. Spre deosebire de alte ediţii, de această dată s-au implicat în organizare, pe lângă Consiliul Local şi Primăria Câmpina şi Spitalul Municipal, şi Spitalul de Psihiatrie Voila. Pentru întreţinerea atmosferei vor fi prezente formaţiile bucureştene Ralsa, formată din trei fete, Distincto, formată din patru tenori, şi Daniel Lazăr Band. Nu vor lipsi tombolele, concursul de dans şi multe alte surprize.
La fel ca şi la ediţiile anterioare, balul este precedat de un simpozion medical…
Da, este adevărat. În acest an, simpozionul medical este orientat spre imagistică medicală şi se constituie, de fapt, într-un semnal către publicul medical privind lansarea unui produs foarte important la Spitalul Municipal – serviciul de tomografie computerizată. Acest serviciu este pus la punct de o firmă specializată din Bucureşti, în cadrul unui parteneriat public-privat şi va deservi atât pacienţii internaţi, cât şi cei neinternaţi din Câmpina şi împrejurimi. Simpozionul va fi un dialog între medicii din teritoriu şi furnizorul serviciul de tomograf. Simpozionul “Impactul tehnologiei imagistice moderne asupra calităţii medicinei generale” este organizat de Fundaţia Medis ca furnizor de educaţie medicală continuă în colaborare cu Colegiul Medicilor Prahova şi este creditat cu patru ore de educaţie medicală continuă. Simpozionul are loc vineri, 12 decembrie, de la ora 15.00 în sala mică a Casei Tineretului, toţi medicii având intrarea liberă.

Redacția Oglinda încurajează un schimb de idei liber și deschis. Cu toate acestea, vă rugăm să evitați limbajul vulgar, atacurile la persoană, amenințările sau incitările la violență. Orice mesaj care conține injurii, amenințări sau discurs de ură bazat pe rasă, etnie, religie, orientare sexuală sau alte caracteristici personale va fi șters. Mulțumim pentru înțelegere!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare