Știri

Şcoala Postliceală „Louis Pasteur” Câmpina a organizat ceremonia de absolvire a celei de-a 11-a promoţii de asistenţi medicali

Odată trecuţi de emoţiile examenelor de absolvire, elevii şi profesorii celei de-a 11-a promoţii de absolvenţi (asistenţi medicali) ai Şcolii Postliceale Sanitare Louis Pasteur au organizat ceremonia de absolvire într-un cadru intim, la grădina de vară a unui restaurant câmpinean.
Cei 73 de absolvenţi, promovaţi cu note cuprinse între 7 şi 10 (nota de 10, obţinută de Anghel Elena Argentina), erau foarte fericiţi şi încrezători că îşi vor putea profesa meseria pentru care s-au pregătit timp de trei ani, atât în ţară, cât şi în străinătate. Mulţi dintre ei recunosc că această şcoală le-a schimbat viaţa şi le sunt recunoscători profesorilor, dar şi conducătorilor instituţiei, care le-au acordat sprijnul în tot acest timp.
La rândul lor, cadrele didactice au ţinut să îşi felicite elevii pentru efortul susţinut şi rezultatele obţinute, iar preşedintele Şcolii, Elena Murariu, a declarat: „Sunt tare mândră de aceşti copii şi în general de rezultatele şcolii noastre, care azi bifează a 11-a promoţie de absolvenţi. De-a lungul anilor am întâmpinat multe greutăţi, dar am trecut peste toate cu ajutorul colectivului nostru, care a adus prestigiul acestei şcoli. Sper din tot sufletul ca absolvenţii şcolii – şi aici mă refer la toate generaţiile, inclusiv la cea de anul acesta – să-şi respecte cu stricteţe meseria şi să pună în practică tot ceea ce au învăţat aici. De mâine o luăm de la capăt cu următoarea promoţie, care îmi doresc să fie tot la fel de bună ca şi celelalte. Profit de această ocazie să le urez bun venit bobocilor şi să le mulţumesc, în acelaşi timp, tuturor celor care ne-au ajutat de-a lungul timpului în desfăşurarea activităţii didactice”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare