Știri

Schimbare de gardă în politica locală. Horia Tiseanu, înlocuit din funcția de președinte al PNL Câmpina cu Marian Nistor?!

Eșecul alianței de dreapta (PNL-USR-PLUS) în privința candidaturii la funcția de primar în alegerile locale desfășurate la Câmpina poate atrage după sine o serie întreagă de modificări, atât în ceea ce privește conceptul parteneriatului între cele două partide PNL și USR-PLUS (ne amintim acuzațiile de blat la adresa PNL venite atât din partea lui Cătălin Florescu, cât și din partea candidaților liberali Elena Albu și Rudolf Leica), cât și structura organizatorică a partidelor în sine. Abandonul post-electoral al lui Cătălin Florescu, liderul USR-PLUS în perioada campaniei electorale și destructurarea galopantă a organizației liberale condusă încă de Horia Tiseanu, omul a cărui carieră poltico-administrativă a fost brusc stopată pe fondul unui algoritm electoral de conjunctură (discutabil, dacă acesta a fost adevăratul motiv!) sunt semne care aduc clar în discuție atât funcționalitatea acestui parteneriat politic în administrația publică locală și județeană, cât și „schimbarea gărzii” în PNL Câmpina, respectiv USR-PLUS, noua structură politică născută în urma congresului de unificare a celor două partide.
Dacă în ceea ce privește USR-PLUS lucrurile par fi destul de confuze prin prisma faptului că nimeni nu știe exact cine conduce această formațiune la Câmpina (oare membrii or fi știind?!), la PNL lucrurile sunt mai simple, fie și pentru faptul că, odată cu îndepărtarea lui Horia Tiseanu din administrația publică, a dispărut sau este pe cale de dispariție și activul de partid „fidel”, lucru deloc surprinzător pe fondul subminării din interior a autorității președintelui PNL Câmpina. 

Așa stând lucrurile, nu este de mirare faptul că dinspre organizația județeană a PNL răzbat vești potrivit cărora, în curând, Horia Tiseanu va fi înlocuit din funcția de președinte al PNL Câmpina cu Marian Nistor, directorul actual al Pieței Centrale, fost consilier local și județean. O fi bine, o fi rău? Mai are Horia Tiseanu puterea să gestioneze ceea ce a mai rămas din PNL și eventual să se opună înlocuirii sale cu Marian Nistor? Rămâne de văzut.

Un comentariu

  1. Se înlocuiește un penal cu alt penal. Mai mic ce e drept, dar tot un penal. Alt smecher care și-a luat mașină din banii contribuabililor. Nu îl recomandă absolut nimic sa fie șeful pieței, așa cum nu o recomanda nici pe nevastă-sa, care l-a înlocuit cât a plecat temporar să fie sefuleț pe la OPC.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare