Știri

SanConfind are un personal medical de elită

Centrul Medical SanConfind din Poiana Câmpina (finanțat de cunoscuta companie petrolieră Confind SRL Câmpina), va fi, la finalul tuturor amenajărilor sale, cel mai mare spital privat prahovean. El a fost inaugurat pe 16 aprilie 2015, prin deschiderea primei sale secții: Baza de  Tratament și Recuperare Medicală. Ulterior, s-a adăugat  Departamentul de Radiologie și Imagistică Medicală, iar a treia structură importantă a spitalului (dar nu și ultima), Secția de obstetrică-ginecologie, va fi dată în folosință în octombrie 2016. 
Atunci când va fi gata, în următorii ani, Centrul Medical SanConfind va fi un spital la standarde europene. Chiar dacă astăzi unitatea este funcțională mai puțin de 30%, personalul medical existent deja este unul de elită, alcătuit din medici cu o foarte bună pregătire profesională. În prezent,  la Sanconfind lucrează (în secțiile spitalului, în cabinetele Ambulatoriului de specialitate sau în Laboratorul de analize medicale), specialiști în acupunctură, chimiști medicali, medici specialiști, medici primari, doctori în științe medicale, profesori universitari. 
Cu toții formează echipa SanConfind – specialiști pentru care actul medical este  încărcat cu valoare profesională, dar și morală, iar grija față de pacient înseamnă, în primul rând, grija față de OM.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare