Știri

S-a găsit utilitate pentru un loc în paragină

Dezafectarea celor mai multe dintre centralele termice a creat o “pată neagră” pe obrazul administraţiei locale. Pentru că nu mai are cine să se ocupe de aceste locuri şi să le îngrijească în condiţii minimale, cele mai multe foste centrale termice au devenit locuri părăsite, în care-şi mai fac veacul oameni ai străzilor, fără adăpost. Una dintre soluţiile găsite de administraţie este vânzarea lor către cei interesaţi.
O soluţia practică s-a încercat şi pentru CT 6, situată pe strada Milcovului. Firma Floricon a solicitat să-i fie atribuit gratuit acest spaţiu în vederea desfăşurării activităţii de colectare a deşeurilor de echipamente electrice şi electronice. Şi pentru că se ridicau tot felul de probleme, Horaţiu Zăgan i-a îndemnat pe toţi să vadă întâi cum arată actualmente acest spaţiu, în care Floricon va investi şi-l va aduce la un nivel minimal de civilizaţie. Imaginile privind felul în care arată acum fosta centrală termică de pe strada Milcovului, credem că sunt grăitoare…
În aceeaşi şedinţă, consilierii au discutat despre posibilitatea vânzării unui alt spaţiu similar – CT 2 de pe strada Energiei. “Decât să vindem aceste spaţii, aproape degeaba, mai bine le-am renova noi, le-am aduce la un standard minim, le-am compartimente şi am scăpa de toate grijile atunci când ni se cer spaţii şi nu va mai trebui să căutăm prin Casa Tineretului tot felul de săli şi să ne certăm”, a spus Horaţiu Zăgan. Iar propunerea sa a fost acceptată de toţi colegii săi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare