Știri

PSD Prahova a desemnat candidaţii în 84 dintre localităţile judeţului. La Câmpina şi Ploieşti numele vor fi anunţate peste două săptămâni.

Astăzi,  într-o conferinţă de presă organizată la sediul PSD Prahova, conducerea judeţeană a social-democraţilor a prezentat lista tuturor candidaţilor validaţi la funcţia de primar în 84 dintre localităţile judeţului, urmând ca în restul localităţilor, inclusiv la Câmpina şi Ploieşti, aceştia să fie anunţaţi în următoarele două săptămâni, după finalizarea unor sondaje de opinie. Cu această ocazie, Bogdan Toader, preşedintele organizaţiei, a prezentat şi noua achiziţie a partidului, primarul din Mizil, Silviu Negraru, care a ales să părăsească PNL şi să candideze, pentru un nou mandat, pe listele PSD.

Bogdan Toader a mai ţinut să sublinieze că „PSD Prahova intră cu mari ambiţii în bătălia electorală, pentru că a reuşit să creeze o echipă foarte solidă, cu foarte mulţi candidaţi noi, înţelegând dorinţa de schimbare transmisă de cetăţeni în anumite localităţi.” El a anunţat că actualii primari PSD din Telega, Ceptura, Vadu Săpat şi Ceraşu nu vor mai candida. În ceea ce priveşte candidatura pentru preşedinţia Consiliului Judeţean, Bogdan Toader a fost desemnat de colegi să candideze pentru un nou mandat, urmând ca nominalizarea să fie validată de conducerea naţională a partidului.
Iată care este lista candidaţilor PSD pentru funcţia de primar în localităţile din jurul Câmpinei: Richea Gheorghe – Breaza; Stoica Gheorghe – Băneşti; Ilioiu Ion Cătălin – Brebu; Nanu Cornel – Cornu; Burci Cristian – Poiana Câmpina; Creţu Daniel – Proviţa de Jos; Movileanu Ovidiu – Proviţa de Sus; Bălan Aurelian – Secăria şi Brezeanu Costel -Telega. Singurele candidaturi necunoscute în zona noastră au rămas cele de la Câmpina şi Valea Doftanei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare