Știri

Proiectul Gărgăriţa Uriaşă vine cu noi provocări la ediţia din această vară

Gărgăriţa Uriaşă, ediţia a III-a, proiect mobil de joacă pentru educaţie, se va desfăşura în perioada 22 iulie – 9 august 2019 la sediul primitor al Asociaţiei Frizzly din Câmpina, str. Chişinău, nr.18. Pentru a fi siguri că puştii d-voastră nu ratează niciuna din cele şase întâlniri programate în intervalul propus, rezervaţi bilet din timp şi spuneţi-le că parola de intrare este „Treaba mea e să mă joc!”. Atenţie, locurile sunt limitate! 
Mai multe amănunte în comunicatul de mai jos. 
Lămuriri pentru cei mari
„Gărgăriţa Uriaşă”este definit, începând cu vara acestui an, ca un proiect mobil de joacă pentru educaţie, ceea ce înseamnă că el poate fi adaptat după diferite criterii, ţinând cont de spaţiu, de public şi de zona de interes (preponderent orientat fie spre joacă, fie spre componenta artistică: teatru, lectură, interpretare, improvizaţie). 
Interactivitatea rămâne un numitor comun ambelor variante de desfăşurare a proiectului, însă uneori accentul poate fi pus pe joacă, alteori mai mult pe sfera artistică şi de lectură.  
Concret, primul tipar se distinge prin multe activităţi fizice: jocuri pe echipe, dans, clase de aerobic adaptate vârstei şi camuflate în jocuri amuzante de mişcare. 
Cele din urmă, însă, pot cuprinde piese de teatru, lectura unor scurte povestiri, jocuri de rol, improvizaţii la care copiii sunt încurajaţi să fie cât mai expresivi, mai dezinvolţi, teatru cu marionete, studii amuzante de poezie, exerciţii de dicţie distractive, pictură, creatie, etc.
Toate aceste lucruri le vom pune în practică în cele şase întâlniri pe care le-am proiectat pentru ediţia din această vară. 
Ne vom întâlni la sediul Asociaţiei Frizzly în zilele de luni şi joi, de la ora 9.30, şi în fiecare zi activitatea va dura o oră şi jumătate. Vom demara luni, 22 iulie şi trebuie să ştiţi că, dacă situaţia o cere,  pot apărea modificări de program. Dacă va fi cazul, toată lumea va fi din timp anunţată. 
Înscrierile se fac la telefon: 0723 49 39 12.  Fiecare copil înscris îşi va achiziţiona bilete pentru zilele în care îşi doreşte şi poate participa, iar noi vom nota acest lucru. 
Când numărul de înscrisi a ajuns la 32 pe zi,  vom închide lista şi o să vă rugăm mult de tot să nu vă supăraţi, căci acesta este tiparul proiectului şi, ca să iasă treabă bună, este frumos să îndeplinim condiţiile.  
PS: La intrare, nu uitaţi că parola este: „Treaba mea e să mă joc!” 
(Sediul Asociaţiei Frizzly, Câmpina, Str. Chişinău, nr.18)
Intrare: 10 RON/ zi. Înscrieri la telefon: 0723 49 39 12

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare