Știri

Poşta redacţiei

Parcarea de „La Bigu’ Mic“, subiect de dispută între
Asociaţia de Proprietari 943 şi administraţia locală
„Bună ziua,
 Vă trimit acest mesaj datorită faptului că am văzut din nou că la ultima şedinţă a Consiliului Local Câmpina a fost adoptată o Hotărâre referitoare la extinderea magazinul  „La Bigu’ Mic” cu câţiva metri pe domeniul public, încercându-se ocuparea trotuarului şi a unei părţi din suprafaţa parcării aferente zonei în care îşi parchează autoturismele locatarii ASOCIAŢIEI de PROPRIETARI, Nr 943, din str. Republicii, Nr. 2, Bl 13A.
Aş dori să vă informez  pe această cale că Asociaţia noastră a depus un Memoriu la instituţiile abilitate ale României prezente în judeţul Prahova pentru a informa asupra ilegalităţii unei Hotărâri a Consiliului Local Câmpina, din Decembrie 2008, referitoare tot la aprobarea extinderii magazinului „La Bigu’ Mic” pe domeniul public aferent parcării din str. Republicii, nr. 2. Răspunsul pe care l-am primit de la Prefectura Prahova cât şi de la ITSC Sud Muntenia din Ploieşti au fost foarte clare şi INTERZIC astfel de aprobări, în concluzie acea Hotărâre a Consiliului local Câmpina a fost considerată abuzivă, încălcând grav legislaţia în vigoare. De asemenea, răspunsul primit de la Primăria Câmpina, semnat de dl. primar Tiseanu specifică faptul că respectiva Hotărâre de Consiliu nu poate fi pusă în aplicare fără acordul Asociaţiei de Proprietari 943. Am fost foarte surprins să regăsesc aceeaşi Hotărâre aprobată din nou la ultima şedinţă a CL Câmpina având în vedere că atât dl. primar Tiseanu cât şi CL Câmpina au ştiut că s-a aprobat o Hotărare care nu era conformă legislaţiei în vigoare. Înainte de a trimite acel Memoriu din partea Asociaţiei de Proprietari, eu am fost în audienţă la dl. Şerban – directorul general al ITSC Sud Muntenia, care pur şi simplu a „explodat” când a înţeles ce fel de Hotărâri „ilegale” promovează Consiliul Local Câmpina, chiar dacă în Comisia de specialitate a CL Câmpina propunerea de extindere nu a primit aviz favorabil!!!
Ataşat vă trimit noua Hotărâre aprobată în CL în şedinţa din Septembrie 2010 şi ar fi foarte bine dacă aţi încerca să cercetaţi modul în care a fost aprobată scoaterea unui spaţiu din domeniul public a unei părţi din parcarea situată în centrul oraşului şi concesionarea acesteia împotriva intereselor proprietarilor de locuinţe din Blocul 13A. Menţionez că proprietarii celor 16 apartamente din Blocul 13A deţin 14 autoturisme ce sunt parcate în această zonă, tot aici parchează şi şoferii firmei Voipan ( 3 – 4 dubiţe) cât şi alte 5 sau 6 autoturisme şi maşini de marfă ale magazinelor ce folosesc această parcare. 
Autoturismele personale nu pot fi parcate pe strada Republicii în faţa clădirii deoarece acolo este zona parcării cu plată gestionată de Primărie. Nici un membru al CL Câmpina sau al Primăriei nu a consultat locatarii din Blocul 13A referitor la această extindere a magazinului LA BIGU MIC.
Dan Matei, Câmpina”

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare