Știri

Pensionarii petrolişti câmpineni: tradiţie şi actualitate

La mijlocul săptămânii trecute, la Casa Tineretului a avut loc adunarea generală a Asociaţiei Pensionarilor Petrolişti, fosta Ligă a Pensionarilor Petrolişti. Membrii Asociaţiei au dezbătut pe marginea bugetului pentru anul 2009 şi şi-au ales noul comitet de conducere, la eveniment participând şi Vasile Dinu, vicepreşedinte APPR Ploieşti.
Raportul de activitate prezentat de preşedintele filialei Câmpina, ing. Gheorghe Bazgan, a scos în evidenţă utilitatea acestei organizaţii, care cuprinde 1.141 membri, din care 730 cotizanţi. Din cotizaţii şi sponsorizări, membrii Asociaţiei beneficiază de bonuri valorice pentru alimente, ajutoare băneşti, dar şi alimentare la diverse sărbători. Printre sponsorii Asociaţiei se numără Turnătoria Orion, Confind, FAV Floreşti, dar şi APPR Ploieşti. Discuţiile în plen au scos în evidenţă necesitatea creşterii numărului de sponsori şi atragerea de noi fonduri.
Totodată, se preconizează organizarea unor activităţi cultural-artistice, inclusiv excursii şi manifestări sportive. La sediul din Câmpina, de pe strada Schelelor, funcţionează un magazin propriu pentru alimente de bază, beneficiari fiind membrii cotizanţi ai Asociaţiei. Magazinul este deservit fără nici o retribuţie de Florea Voicu, membru al Asociaţiei.
Noul comitet de conducere ales este format din: preşedinte ing. Gheorghe Bazgan, vicepreşedinte Florea Voicu, secretar ing. Victor Dumitru, iar comisia de cenzori are ca preşedinte pe Elena Răcişanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare