Știri

Pe scurt…

Tiseanu pleacă la Deva. La finele acestei săptămâni, în zilele de 5 şi 6 februarie, primarul municipiului Câmpina, Horia Tiseanu, va participa la obişnuita reuniune a Asociaţiei Municipiilor din România, care se va desfăşura la Deva. Primarii municipiilor vor dezbate problemele cu care se confruntă, vor căuta împreună soluţii, fiind posibilă inclusiv prezenţa la Deva a noului ministru al Administraţiei şi Internelor, Liviu Dragnea. De asemenea, va avealoc şi alegerea structurilor de conducere.
Proiect pentru terenul “Petrol”. Administraţia locală are în vedere modernizarea sălii de sport de la Căminul Petrol, acolo unde îşi desfăşoară activitatea sportivii pregătiţi de Nicolae Pavel. “Scopul nostru declarat este pentru sport, dar ghidul de finanţare vorbeşte şi de învăţământ, iar dacă aşa spune, aşa facem!” – a declarat cu înţelepciune primarul Tiseanu. Edilul a făcut referire şi la principiul “primul venit, primul servit” pe baza căruia se acordă fonduri nerambursabile, principiu valabil mai degrabă la crâşmă! În fine, consilierul Dragomir Enache a întrebat ce se are în vedere cu principalul corp de clădire al căminului. “Nu apare în acest proiect, acolo este acum Clubul Copiilor şi aşa va rămâne”, a fost răspunsul lui Tiseanu. “Nu sunt mulţumit de răspuns, dar rămâne aşa”, a încheiat Dragomir Enache cu umor acest subiect, care s-a dovedit a fi destul de delicat pentru primarul Horia Tiseanu şi ceilalţi membri ai Executivului. Poate şi din cauza stadiului dezolant în care se află terenul de fotbal…?

Dulă a venit să ia lecţii. În rândurile publicului la ultima şedinţă a Consiliului Local s-a aflat şi Marian Dulă (PD-L). Acestane-a declarat că a venit pur şi simplu pentru a se familiariza cu atmosfera, pentru că la următoarea şedinţă îi va lua locul Bogdanei Ţiţei, devenită consilier judeţean. Mai mult, Dulă şi-a luat şi notiţe, ca un elev sârguincios…
Dricurile, fobia Elenei Albu. Consilierul Elena Albu a cerut să se rezolve problema dricurilor care sunt parcate pe artera principală a urbei, chiar în zona centrală. Elena Albu s-a interesat dacă maşinile mortuare au închiriat respectivele locuri de parcare, recunoscând că are o anume adversitate de fiecare dată când le vede acolo. “Să le ducă în faţa cazinoului”, a completat Horaţiu Zăgan cu umor.
Sens giratoriu la troiţă. Viceprimarul Ion Dragomir i-a informat pe colegii săi din Consiliul Local că s-a găsit soluţia cea mai bună pentru realizarea accesului la viitorul hipermarket Kaufland, care va funcţiona pe un teren care a aparţinut societăţii IRA. “Soluţia este cea pe care le-am oferit-o şi eu, aceea de a realiza un sens giratoriu la troiţa de la intrarea în cartierul Slobozia. Au făcut presiuni, m-au reclamat pe la Ploieşti că am ceva împotriva Kaufland, dar soluţia găsită a fost – până la urmă – aceasta. Şi cred că este cea mai bună!” (Al. NECULAI)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare