Știri

Patru câmpineni visează la… Ungaria

Ediţia electronică a ziarului „Prahova” informează că selecţionata judeţului nostru la fotbal se pregăteşte pentru finala cu reprezentativa similară din judeţul Dolj, meci care se va desfăşura pe 12 iunie, în complexul sportiv Mogoşoaia. Echipa care va câştiga acest meci va constitui baza viitoarei formaţii naţionale de amatori, care în luna august va participa la turneul final din Ungaria.
Pentru meciul din finală, lotul judeţului Prahova va fi văduvit de jucătorii de la CSO Plopeni, care pe 15 iunie vor susţine meciul de baraj pentru accederea în Liga a III-a şi de aceea nu au mai fost convocaţi la lot. În aceste condiţii, tehnicienii formaţiei, Ştefan Preda şi Dorinel Beznea, au fost nevoiţi să coopteze alţi jucători pentru acţiunea de la Mogoşoaia. În total, au fost convocaţi 28 de jucători, dar numărul acestora va fi redus la 19 după antrenamentul de săptămâna viitoare. Ultima şedinţă de pregătire va avea loc marţi, 8 iunie, pe un stadion din Ploieşti, nedesemnat până la acest moment.
Din lotul formaţiei reprezentative a judeţului nostru fac parte şi patru câmpineni, câte doi de la fiecare echipă a Câmpinei – Unirea şi CSM. Este vorba de Nichifor şi Gheorghe Vane, de la Unirea, respectiv, Adrian Burchi (foto) şi Marian Conac, de la CSM. Ei au o şansă nu numai de a realiza un salt spectaculos în cariera lor, dar şi de a putea reprezenta România la o întrecere continentală în Ungaria. Pentru Adrian Burchi ar fi continuarea unei tradiţii, după ce tatăl său, Ion Burchi, pe vremea când juca la Poiana Câmpina, a făcut parte dintr-o astfel de echipă reprezentativă, care a participat la un turneu final european în Slovacia.
Iată lotul de jucători convocaţi la antrenamentul de săptămâna viitoare: portari: Eduard Crintea (Caraimanul Buşteni), Robert Mălescu (Tineretul Tomşani), Dragoş Petcu (CS Blejoi); jucători de camp: Daniel Petre (Petrolul ’95 Ploieşti), Marius Mihai (ASO Slănic), Irinel Cojanu (Brădetul Ştefeşti), Iulian Militaru, Mihail Cârstocea, Daniel Stoian, Marian Stanciu (Avântul Măneciu), Marian Nichifor, Gheorghe Vane (Unirea Câmpina), Florin Mihalache, Valeriu Ionescu, Ionuţ Filip, Liviu Cernea (Tineretul Tomşani), Florin Ion, Aurel Stan (Dero Ploieşti), Răzvan Catană (CS Ceptura), Alexandru Boţu, Iulian Topliceanu (Caraimanul Buşteni), Bogdan Stroe (Gloria Vâlcăneşti), Florin Dorişor (CS Brazi), Georgian Blăgoi, Cosmin Elisei (Victoria Fântânele), Adrian Burchi, Marian Conac (CSM Câmpina), Mihai Safta (Unirea Urlaţi).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare