Știri

Parcarea maşinilor în zona Pieţei Centrale va fi gratuită în intervalul 15 – 20 aprilie

Primăria Municipiului Câmpina
COMUNICAT DE PRESĂ
Având în vedere că la sfârşitul acestei săptămâni vom întâmpina Sărbătorile Pascale, Primăria Municipiului Câmpina vă anunță că începând de miercuri, 15 aprilie 2020 până luni, 20 aprilie 2020 (inclusiv), parcarea maşinilor în zona Pieţei Centrale (parcare din faţa pieţei, parcare din strada Republicii – ambele tronsoane şi parcarea de pe strada 1 Mai) va fi gratuită.

A fost luată această decizie pentru a veni în sprijinul cetăţenilor municipiului Câmpina şi pentru a preîntâmpina eventualele aglomerări ce ar putea fi formate în vederea efectuării cumpărăturilor pentru zilele de sărbătoare.
Cu această ocazie recomandăm şi reamintim cetăţenilor că atunci când merg la cumpărături, trebuie să respecte normele de igienă şi de distanţare socială impuse de Ordinanţele Militare date până la acest moment la nivel naţional.
În perioada 16- 18 aprilie, în zonele comerciale mari vor exista patrule mixte formate din personalul Poliţiei municipiului Câmpina şi al Direcţiei Poliţiei Locale, care vor acţiona la fluidizarea traficului rutier, vor verifica respectarea ordinii publice, a regulilor de distanţare socială dar şi dacă deplasările cetăţenilor au scopuri reale. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare