Știri

Până la începutul campaniei electorale,

Primarul Băneştiului rămâne în arest

Ion Costache Petre, primarul comunei Băneşti, va sta încă 20 de zile în arest, pentru că aşa au hotărât judecătorii de la Curtea de Apel Ploieşti, care i-au prelungit perioada de penitenţă lui Costache până în data de 9 mai. Adică exact cu o zi înainte de începerea oficială a campaniei electorale pentru alegerile locale.
Soluţia dată de magistraţi în dosarul „Costache” este următoarea: „Admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Ploieşti în dosarul penal nr. 613/P/2010 şi în consecinţă: În baza art.155 şi art.159 Cod procedură penală, dispune prelungirea arestării preventive a inculpaţilor: – VASILE EDUARD GABRIEL, – CĂLIN CONSTANTIN MARIAN, – ION COSTACHE PETRE, – TUDORACHE GHEORGHE, pe o perioadă de 20 de zile, începând cu data de 20 aprilie 2012 şi până la data de 09 mai 2012 inclusiv. Cheltuielile judiciare rămân în sarcina statului. Cu recurs în 24 de ore de la pronunţare, pentru inculpaţi de la comunicare. Cercetată în Camera de Consiliu şi pronunţată în şedinţă publică, azi 16.04.2012”.
În aceste condiţii, este greu de crezut că PDL va mai miza pe serviciile lui Costache pentru a obţine un alt mandat la Băneşti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare