Știri

O nouă ispravă a Asociației ”Roata de Foc”

Campania „Avem viața în sânge” a ajuns la ediţia a VII-a
Sâmbătă, 31 martie, bikerii din Asociaţia „Roata de Foc” Câmpina au bifat o nouă acțiune reușită. Este vorba despre caravana de sânge din cadrul campaniei „Avem viaţa în sânge”, la care au participat aproximativ 200 de donatori, veniți din Câmpina, dar și din localitățile învecinate,  ca să doneze sânge pentru spitalele prahovene. 
„Campania a fost organizată, ca de fiecare dată, în colaborare cu Centrul Județean de Transfuzii Sanguine Prahova. „Suntem la a șaptea ediție a acestei caravane pentru donatorii de sânge, campanie pe care am denumit-o «Avem viața în sânge». Practic, este o colaborare cu cei de la  Centrul Județean de Transfuzii Sanguine Prahova, dar reușita acțiunii, pentru că a fost o reușită, a fost asigurată și de voluntarii din afara asociației noastre, care ne-au ajutat foarte mult. 
Foto: Dragoş ICHIM
Aproape 200 de persoane au venit astăzi să doneze sânge în cadrul acțiunii organizate de noi, cifra reprezentând, de altfel, limita maximă impusă de capacitatea de recoltare a echipei mobile de la Centrul Judeţean de Transfuzii Sanguine, conduse de dna doctor Beatrice Dragomir. Pe această cale, le mulțumesc tuturor donatorilori”, ne-a declarat Dan  Turcu, președintele Asociației sportive „Roata de foc”. 
Adrian BRAD

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare