Știri

Noi facilităţi pentru transportul în comun al celor vârstnici:

Sute de pensionari vor călători gratuit pe rutele din interiorul municipiului

Printr-o recentă hotărâre a Consiliului Local Câmpina (proiectul hotărârii a fost iniţiat de primarul Horia Tiseanu), câteva sute de pensionari vor beneficia de transport în comun pe traseele din interiorul municipiului. Până acum, de aceasta facilitate beneficiau numai pensionarii cu vârste de peste 70 de ani si cu un venit pe membru de familie mai mic de 500 de lei. De la începutul acestei luni, s-a micşorat limita de vârstă şi s-a mărit plafonul veniturilor familiilor pensionarilor câmpineni care vor beneficia de cele 10 călătorii gratuite oferite, în fiecare an, de mai multă vreme, de către conducerea administraţiei publice locale. Astfel, pensionarii cu vârste de peste 65 de ani, din familii ale căror venituri pe membru de familie sunt mai mici de 600 de lei, vor beneficia şi ei de cele 10 călătorii gratuite. Faţă de municipiul Ploieşti, unde toţi pensionarii beneficiază de gratuităţi la transportul în comun, măsura luată de aleşii câmpinenilor este doar un mic pas pentru îmbunătăţirea vieţii celor mai vârstnici locuitori ai Câmpinei.  
 În interiorul municipiului câmpinean, gratuităţi la transportul în comun au, de asemenea, persoanele cu dizabilităţi, persoanele cu handicap grav sau accentuat şi asistenţii personali ai acestora, veteranii de război şi văduvele acestora, foştii deţinuti politici şi persoanele care au fost deportate. A.N.

Un comentariu

  1. Pt. ceilalti locuitori ai municipiullui cu aceleasi venituri de ce nu dati domnilor consilieri ? Pensionarii sunt mai cu mot ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare