Știri

Negreanu, în ghips trei săptămâni!

După derby-ul câştigat în faţa formaţiei Intersport Filipeştii de Târg, CSM Câmpina se confruntă cu o problemă majoră – Mugurel Negreanu a devenit indisponibil pentru o perioadă mai lungă de timp, trei săptămâni fiind imobilizat în ghips.
Ce s-a întâmplat? La faza în care a fost atacat în suprafaţa de pedeapsă adversă, dictându-se just lovitură de pedeapsă, Mugurel Negreanu a resimţit o durere puternică în zona gleznei. A strâns din dinţi şi a continuat să joace. După terminarea jocului, durerile s-au acutizat, iar un consult medical preliminar a stabilit că este vorba de o problemă a ligamentelor. În cele din urmă, verdictul a fost şi mai dur – ruptură de ligamente, iar Mugurel a ajuns la Azuga, unde medicii i-au pus piciorul în ghips, pentru trei săptămâni.
Despre acest nefericit accident, preşedintele CSM Câmpina, Virgil Guran, a declarat: „Din păcate, Mugurel a avut un mare ghinion şi la faza în care a obţinut lovitura de pedeapsă s-a accidentat mai grav decât am fi crezut. Medicii au constatat că are ruptură de ligamente şi i-au pus piciorul în ghips pentru trei săptămâni. Probabil că întregul sezon este compromis pentru căpitanul formaţiei noastre… Este o pierdere imortantă pentru noi, chiar dacă problema promovării este practic rezolvată, dar aveam nevoie de el pentru a închega o formulă de joc cât mai competitivă pentru sezonul viitor, dar şi pentru un parcurs cât mai bun în actuala ediţie a fazei judeţene a Cupei României, unde ne dorim un traseu cât mai lung”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare