Știri

Mihai Tufan rămâne în arest! Instanța i-a prelungit mandatul de arestare preventivă

În noaptea de 9/ 10 aprilie curent, omul de afaceri câmpinean Mihai Tufan era reţinut de poliţiştii din capitală pentru tentativă de omor. Acesta a fost găsit în autoturismul personal pe DN1, în zona Băneasa, alături de Daniela Huhulea (36 ani), directoare în cadrul companiei Elsid, pe care acesta o deține. Femeia prezenta urme de înjunghiere, iar el era rănit superficial. „În baza probatoriului administrat, a rezultat presupunerea rezonabilă că bărbatul de 47 de ani a lovit femeia, de mai multe ori, cu un cuțit, după care s-a autoagresat. Bărbatul a fost reținut sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la omor, urmând a fi prezentat Tribunalului București cu propunere de arestare preventivă” – se arăta într-un comunicat de presă al poliției. 
Miercuri, 1 iulie, Tribunalul București a dispus prelungirea mandatului de arestare, cu drept de contestare în 48 de ore. „În baza art. 348 alin. 1 C.p.p. cu referire la art. 207. alin. 4 C.p.p. menține măsura arestului preventiv față de inculpatul Tufan Emil Mihai. Fixează termen pentru verificarea legalității și temeiniciei măsurii preventive la data de 24.07.2020”. 
Tufan mai este cercetat penal într-un alt dosar și pentru conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare