Știri

Marian Nistor a revenit la conducerea Pieței Centrale

Începând de astăzi, 1 iulie, după exact un an de la autosuspendarea din funcție, Marian Nistor, directorul SPAEPCA Câmpina (Piața Centrală) a revenit la conducerea societății aflate în proprietatea administrației publice locale câmpinene. Vă reamintim că începând cu 1 iulie 2019, Nistor a cerut autosuspendarea din această funcție din motive personale, iar cererea i-a fost aprobată de primarul Horia Tiseanu, transferându-se apoi în mediul privat, la una din companiile familiei Papuc. 
„S-a ivit o oportunitate în mediul privat, am încheiat acest capitol și m-am întors la locul meu de muncă. A fost o experiență utilă în plan personal și cam atât” ne-a declarat Marian Nistor. 
Marian Nistor ocupă funcţia de director al Pieţei Centrale din anul 2005 și a mai beneficiat de o suspendare temporară a activităţii în anul 2008, atunci când s-a transferat la Oficiul Judeţean pentru Protecţia Consumatorului, perioadă în care la conducerea Pieţei a fost înlocuit de soţia sa, Irina Nistor, în prezent aceasta fiind şef serviciu control la Poliţia Locală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole similare