Știri

Marian Nistor a revenit la conducerea Pieței Centrale

Începând de astăzi, 1 iulie, după exact un an de la autosuspendarea din funcție, Marian Nistor, directorul SPAEPCA Câmpina (Piața Centrală) a revenit la conducerea societății aflate în proprietatea administrației publice locale câmpinene. Vă reamintim că începând cu 1 iulie 2019, Nistor a cerut autosuspendarea din această funcție din motive personale, iar cererea i-a fost aprobată de primarul Horia Tiseanu, transferându-se apoi în mediul privat, la una din companiile familiei Papuc. 
„S-a ivit o oportunitate în mediul privat, am încheiat acest capitol și m-am întors la locul meu de muncă. A fost o experiență utilă în plan personal și cam atât” ne-a declarat Marian Nistor. 
Marian Nistor ocupă funcţia de director al Pieţei Centrale din anul 2005 și a mai beneficiat de o suspendare temporară a activităţii în anul 2008, atunci când s-a transferat la Oficiul Judeţean pentru Protecţia Consumatorului, perioadă în care la conducerea Pieţei a fost înlocuit de soţia sa, Irina Nistor, în prezent aceasta fiind şef serviciu control la Poliţia Locală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare