Știri

Liviu Briciu este “Managerul anului 2014”

Jazz-Rock Festival a devenit un eveniment reprezentativ pentru Câmpina, un eveniment care a propulsat imaginea oraşului într-o lume deosebită a muzicii, un eveniment care atestă faptul că printre noi există oameni talentaţi, cu iniţiativă, cu idei, cu bun gust, care vor să educe prin orice mijloace societatea în care trăiesc. 
Unul dintre ei este şi Liviu Briciu, iniţiatorul şi organizatorul festivalului, care anul acesta ajunge la cea de-a V-a ediţie. 
Recent, Liviu Briciu a obţinut  premiul “Managerul anului”, care i-a fost oferit în cadrul Galei  Premiilor Jazz ce a avut loc pe 5 aprilie la Hard Rock Café în Bucureşti. Evenimentul, aflat deja a XIII-a ediţie, a fost organizat de Fundaţia MUZZA, în colaborare cu Ministerul Culturii şi Institutul Cultural Român şi s-a bucurat de sprijinul unor instituţii, sponsori, parteneri media, muzicieni şi simpli prieteni, ce sunt animaţi de pasiunea pentru jazz. Gala reprezintă cel mai important eveniment anual pentru acest gen muzical şi îşi propune de fiecare dată să evidenţieze şi să premieze cele mai reuşite performanţe din domeniu pentru anul precedent. 
“Am mai avut în trecut două nominalizări la titlul acesta… Premiul certifică intrarea festivalului de la Câmpina în rândul festivalurilor cu prestigiu din ţară: Sibiu, Gărâna, Timişioara… Este cu atât mai important, cu cât festivalul are loc într-un oraş foarte mic în comparaţie cu celelalte locaţii unde se desfăşoară astfel de evenimente şi are un buget alocat de cel puţin douăzeci de ori mai mic decât au celelalte festivaluri. Chiar şi aşa, noi suntem mândri, avem un festival mic şi cochet! Premiul a fost câştigat pentru că nu am făcut rabat de la calitatea artiştilor, de la calitatea sunetului, am făcut promovarea tinerilor artişti talentaţi în fiecare ediţie, iar publicului educat vreme de 15 ani cu ajutorul Clubului Live îi revin jumătate din merite. Mulţumesc Primăriei şi Consiliului Local pentru încrederea acordată”. 
Liviu Briciu este el însuşi muzician, fondatorul trupei IVO, cunoscută multor câmpineni.
Andreea Ştefan

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare