Știri

La Maternitatea SanConfind, „Școala viitorilor părinți”, un curs de puericultură bine apreciat

Recent, la Centrul Medical SanConfind a avut loc un curs de puericultură denumit „Școala viitorilor părinți”, organizat de Centrul Medical SanConfind în parteneriat cu Biogenis – Banca de celule stem. Cursanți au fost mai multe viitoare mămici, dar și viitori tătici. Speaker-ii, cei care le-au oferit informații extrem de prețioase, vorbindu-le despre parioada sarcinii, despre nașterea în sine, ca și despre perioada post-naștere, au fost dr. Eugenia Grumezescu – medic specialist neonatolog, Gabriela Bengescu – asistent medical, dar și moașă, precum și Cristina Vadanovici (reprezentant Biogenis, care a vorbit auditoriului despre avantajele recoltării, stocării și transplantului cu celule stem, celule care se recoltează numai la nașterea unui copil). 
 

În urma cursului, „tăticii” au primit un atestat prin care își vor putea lua un concediu 10 zile de la angajatorii lor. Cursanții s-au declarat mulțumiți de cele văzute, ca și de faptul ca au putut cunoaște personalul medical al secției. 
 
 
Concomitent cu acest curs a avut loc și un al doilea eveniment, „Ziua Porților Deschise la Maternitatea SANCONFIND”, la care s-au înscris persoane dornice să viziteze secția Obstetrică-ginecologie a spitalului. Viitorii părinți au fost cei mai nerăbdători vizitatori, dar și cei mai interesați, fiindcă au putut vedea pe viu condițiile ireproșabile în care mamele își vor putea naște copiii la Maternitatea SanConfind, una dintre cele mai moderne din țară. O curățenie totală, siguranța unei nașteri fără probleme, săli de naștere dotate cu aparatură de ultimă generație, cazare ca într-un hotel de 5 stele, un personal profesionist și dedicat, toate acestea reprezintă tot ce își poate dori o viitoare mamă. Iar viitoarele mame prezente la cursul de puericultură și-au dat seama că prima lume a pruncilor nenăscuți pe care îi poară în pântece se va numi SanConfind.
www.sanconfind.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare