Știri

La Câmpina, performanţa în atletism se răsplăteşte cu… indiferenţă

In zilele de 2 şi 3 martie 2012, aruncătorii de greutate de la Club Sportiv Şcolar  Constantin Istrati din oraşul nostru, Alexandru Albulescu şi Adrian Goşu , antrenaţi de prof. Nicolae Pavel , au paricipat la etapa finala a Campionatului National de juniori II,  desfăşurat în sala de atletism “Lia Manoliu” din Bucureşti, în compania celor mai buni 25 aruncători  juniori II (16-17 ani) din ţară.
După o întrecere palpitantă , câmpinenii au reuşit să se autodepăşească , ambii sportivi reusind performante de peste 15,00m.  Alexandru Albulescu –  15,26 m, performanţă cu care  a urcat pe podiumul de premiere , obţinând medalia de bronz, iar Adrian Goşu , cu 15,06 m, a ocupat locul al IV-lea.

 In cursul săptămânii trecute, poliatloniştii  junior  III (14-15 ani), pregătiţi   de antrenoarea Jenica Bran,   au participat la etapa finală a Campionatului Naţional de probe combinate . Silviu Marin cu 3325 puncte la hexatlon a obţinut medalia de argint, iar Bodan Chivescu , cu 2996, la aceeaşi probă, a ocupat locul IV.
Vă reamintim faptul că, în ciuda acestor performanţe, elevii sportivi  din sectia de atletism a CSS  se pregătesc de peste 15 ani de zile  în cele mai mizere condiţii: fără încălzire în spatiile de lucru  şi în vestiarele elevilor şi profesorilor , fără apă la grupurile sanitare  şi fără igienizare. Şi asta în condiţiile în care Primăria Câmpina a fost sesizată vizavi de aceste aspecte negative în repetate rânduri, fără să ia vreo măsură.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare