Știri

Iulică Alexe, campion balcanic în 2011

În perioada 2-4 septembrie, în Slovenia, la Domzale, s-a desfăşurat cea de-a 21-a ediţie a Balcaniadei de Atletism pentru Veterani, la care au luat parte reprezentaţi din zece ţări.
România a fost reprezentată cu cinste de Iulică Alexe, din Poiana Câmpina, care la vârsta de 50 de ani a reuşit performanţa de a se clasa pe locul I la proba de 3000 de metri obstacole, înregistrand un nou record naţional de 10:59,19 şi locul al II-lea si titlul de vicecampion la proba de 1500 de metri, cu un timp de 4:37,37.
La proba de ştefetă 800-400-200-100, România s-a clasat pe locul al III-lea, sportivul câmpinean luând startul ştafetei la 800  de metri.
În ciuda faptului că nu are sponsori şi deplasările sunt foarte costisitoare,    Iulică Alexe a participat anul acesta la şapte competiţii naţionale de atletism, la care a obţinut de fiecare dată locul I, stabilind chiar recorduri naţionale la două dintre ele.
„Au fost şi competiţii la care nu am reuşit să ajung, deoarece cheltuielile de transport şi taxele de participare se ridică la sume pe care eu nu mi le permit. Ştiu însă şi mi s-a confirmat că aş fi putut câştiga detaşat, de fiecare dată. Îmi doresc foarte mult să particip la competiţiile ce vor avea loc anul viitor, dar asta nu va fi posibil decât cu ajutorul unor oameni de bine, care apreciază munca mea şi iubesc sportul” – ne-a declarat Iulică Alexe.
Aceia dintre dumneavoastră care pot şi vor să îl susţină, sunt rugaţi să ia legatura cu redacţia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare