BREAKING NEWSȘtiri

Iulian Preda, candidatul PMP pentru Primăria Șotrile

Iulian Preda este candidatul Partidului Mişcarea Populară pentru Primăria Şotrile la alegerile parțiale din 27 iunie, are 54 de ani și este economist în mediul de afaceri privat. Familist convins şi cu un mare respect pentru comunitatea din care provine, Iulian Preda crede că experienţa sa profesională şi respectul pe care l-a câştigat din partea concetăţenilor sunt calităţi ce trebuie puse în slujba oamenilor.

– Ce v-a determinat să candidați pentru funcția de primar al comunei Șotrile?

– În primul rând, lipsa unei alternative reale. Oferta electorală din ultimii ani este jenantă, pur și simplu nu ai pe cine să pui ștampila de vot. În al doilea rând, vreau ca Șotrile să se dezvolte, astfel încât să ne fie drag să trăim la noi în comună și să nu mai privim neputincioși cum ne pleacă de acasă copiii. Vreau să fim respectați, vreau ca liderii acestei comune să fie oameni cinstiți și corecți, un exemplu pentru generația tânără. Doar așa putem implica toți locuitorii în viața comunității, doar așa cetățenii pot fi parte din decizia politică. Dacă sunt îndrumați de lideri respectați și care, la rândul lor, își respectă comunitatea, oamenii vor deveni interesați de viitorul locului în care trăiesc.

– Ce vă propuneți să faceți pentru Șotrile în cazul unei victorii în alegeri?

– Proiectele mele sunt proiecte clare, ușor de implementat și care vor aduce beneficii imediate. Comuna noastră are nevoie de încă un medic de familie, mai ales după pandemia care a ținut departe cetățenii de controalele periodice.De asemenea, Șotrile este expusă unui risc pe care nimeni nu îl ia în calcul în cazul unui incendiu, este necesară achiziționarea unei motopompe mobile pentru a avea un acces facil la toate proprietățile.

Unitățile de învățământ trebuie modernizate și utilate astfel încât să ne știm copiii în siguranță, iar cadrele didactice și personalul auxiliar să își poată face treaba la standardele cerute de lege. Vreau ca imediat să încep construirea unei rețele de canalizare, pe lângă alimentarea cu apă a întregii comune. Extinderea rețelei de gaze de la Nistorești spre Șotrile este un alt proiect de care mă voi apuca imediat după preluarea mandatului de primar.

– De ce credeți că sunteți cea mai buna soluție pentru comuna Șotrile?

– Nu ştiu dacă sunt cea mai bună soluție, acest lucru îl vot hotărî locuitorii din Şotrile pe 27 iunie, dar ce pot să vă spun este că sunt un om onest, cu frica lui Dumnezeu, care nu are alte interese decât bunăstarea cetăţenilor şi care îşi doreşte o comunitate în primul rând respectată şi demnă. Pe plan profesional am arătat că știu și pot să aduc plusvaloare, îmi doresc ca această experiență să fie acum folosită în beneficiul concetățenilor mei.

(Comandat de PMP Prahova, cod AEP 51210007)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole similare