Știri

Încă trei persoane din cadrul dispeceratului 112 din judeţul Prahova au fost confirmate pozitiv la testul COVID-19

În cursul zilei de ieri, au fost confirmate cu virusul SARS-CoV-2 alte trei persoane din cadrul dispeceratului 112, dar din rândul angajaților ISU. Cele trei persoane lucrează în aceeași tură. A fost deja demarată ancheta epidemiologică pentru identificarea contacților direcți si izolarea acestora, iar spațiul de lucru a fost dezinfectat, conform procedurii. 
Foto: Jurnalul Prahovean
1.679 persoane au fost depistate pozitiv cu COVID-19 în ultimele 24 de ore dintre care 59 în Prahova 
În urma testelor efectuate la nivel național, în ultimele 24 de ore au fost înregistrate 1.679 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2, acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv. 
Până astăzi, 17 septembrie, pe teritoriul României au fost confirmate 108.690 cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus și 4.312 de persoane au decedat. 
În intervalul 16-17 septembrie au fost înregistrate 27 de decese (18 bărbați și 9 femei), ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus, internați în spitalele din Bacău, Bihor, Bistriţa-Năsăud, Brăila, Braşov, Călăraşi, Dâmboviţa, Galaţi, Harghita, Hunedoara, Maramureş, Olt, Prahova, Satu Mare, Sibiu, Timiş,Vaslui și Municipiul București. 26 dintre decesele înregistrate sunt ale unor pacienţi care au prezentat comorbidităţi, iar pentru un pacient decedat nu au fost raportate comorbidităţi până în prezent. 
În ultimele 24 de ore, în județul Prahova au fost depistate 59 noi cazuri de infectare, numărul total de infectări de la începutul pandemiei fiind de 5160, potrivit DSP Prahova. Numărul total al deceselor asociate COVID-19 în județul nostru a ajuns la 174. 
Numărul total de locuri destinate îngrijirii pacienților cu COVID-19, în județ, este de 378, dintre care 265 de paturi sunt ocupate. 
La ATI, a fost raportat doar un loc liber destinat bolnavilor cu SARS-CoV-2. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare