Știri

Încă o tentativă de suicid de pe „turnul înclinat” din zona notariatelor

Ne place sau nu, „turnul înclinat” din zona Notariatelor (acea clădire cu probleme la fundaţie, neterminată şi lăsată în paragină de ani de zile, ce face obiectul unui litigiu interminabil între autorităţile locale şi proprietari) îşi câştigă, pe zi ce trece, celebritatea prin faptul că pare a fi locul preferat pentru cei cărora le trece prin minte să-şi pună capăt zilelor din diverse motive. 
Ieri, 24 ianuarie, în jurul orei 8.00, autorităţile locale au intrat în alertă după ce un bărbat (D.C.) în vârstă de 36 ani a ameninţat, pe fondul unei depresii în dragoste, că se aruncă în gol. În cele din urmă, tânărul a fost convins de rude şi de poliţişti să renunţe la gândurile negre, fiind ulterior transportat la Spitalul Municipal pentru investigaţii amănunţite. 
Poliţia a deschis o anchetă şi în acest caz, care se dovedeşte a fi similar cu cel petrecut în luna decembrie a anului trecut, când un alt bărbat cu probleme emoţionale a folosit aceeaşi clădire ameninţând că se sinucide. 
Din păcate, de-a lungul timpului, „turnul înclinat” le-a mai dat idei şi altor oameni cu probleme emoţionale şi nimeni nu a făcut nimic pentru preîntâmpinarea unor astfel de evenimente care se pot transforma în tragedii. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare