Știri

În aşteptarea derby-ului de duminică,

CSM şi Unirea ocupă primele două locuri în Liga A Prahova
Dero Ploieşti – CSM Câmpina 0-5
Duminică, 16 octombrie, la Băicoi, pe un frig pătrunzător, CSM Câmpina a dat replica ploieştenilor de la Dero, într-un meci care nu a creat multe probleme elevilor lui Ionică Burchi. Câmpinenii şi-au făcut jocul obişnuit de pase, cu o bună circulaţie a balonului, iar rând pe rând, Marius Mihai (de trei ori), Stroe şi Necula au marcat pentru un scor care nu mai necesită niciun fel de comentariu: 5-0 pentru CSM Câmpina.
Preocupaţi mai mult să nu se accidenteze ori să primească avertismente care i-ar putea suspenda în următoarea etapă cu Unirea, jucătorii CSM au avut parte de o utilă repetiţie înaintea marelui derby care ar putea relansa lupta pentru şefia clasamentului în Liga A Prahova.
Antrenorul Ion Burchi a utilizat la Băicoi formula: Boşilcă – Gânju, G. Radu, Safta – A. Burchi, Budileanu, Ilioiu, Stroe, Safta – M. Mihai, Olteanu. Au mai jucat: Grigoraş, Necula, Negoiasă şi Negreanu.
Imediat după joc, preşedintele CSM Câmpina, Virgil Guran, a declarat: „A fost un meci la discreţia formaţiei noastre. Trebuie să fim mulţumiţi de acest joc şi pentru că nu s-a accidentat jnici un jucător şi nu ne-am ales cu vreun jucător suspendat în perspectiva partidei de duminică. Urmează un meci greu, cu Unirea, în care îmi doresc să vină la stadion un număr cât mai mare de spectatori, să demonstrăm fair-play, indiferent de rezultat, şi este important pentru Câmpina să fie un spectacol sportiv cât mai frumos. Jucătorilor celor două echipe le-aş transmite să conştientizeze că astăzi sunt adversari, dar peste câteva luni s-ar putea să fie colegi”.
Unirea Câmpina – Tinereţea Izvoarele 4-1
În meciul de pe teren propriu cu Tinereţea Izvoarele, Unirea a dominat cu autoritate de la un cap până la celălalt al partidei, în vreme ce oaspeţii s-au baricadat pe două rânduri cu scopul de a limita proporţiile scorului. Cei de la Izvoarele au reuşit să şi înscrie în poarta gazdelor, la singurul lor şut pe poartă, o minge trimisă de la circa 40 de metri, care a trecut pe sub transversală direct în plasă. Unirea s-a desprins destul de greu, lăsând impresia că a aşteptat mai mult greşeala adversarului şi căderea sa fizică. Cele patru goluri ale câmpinenilor au fost marcate de Cernea (minutul 31 – reluare cu latul, din 8 metri, din pasa lui Nichifor), Filip (minutul 50 – şut din apropiere, după o fază prelungită de atac), Dorişor (minutul 88 – voleu din cădere, de la limita suprafeţei de poartă, după o centrare servită ca la carte de Bica) şi D. Ciobotaru (minutul 90 – după o cursă de la centrul terenului, a şutat de la 16 metri în portar , mingea a sărit tot la el şi a împins-o în plasă).
Unirea a folosit următoarea formulă de joc: D. Şandru – A. Stoica, Neagu (cpt), B. Şandru, Zecheru (68 Dorişor) – Cernea (88 Fl. Stoica), Lambă, Bărăgan, Filip – Bica (86 Burlacu), Nichifor (84 D. Ciobotaru). Rezerve neutilizate: T. Ionescu – Coman.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare