Știri

Handbalistele de la CS Câmpina au învins în deplasare Rapid București

Continuă veștile bune de la Clubul Sportiv Câmpina. După rezultate foarte bune obținute de echipa de baschet fete la Campionatului Național de Baschet U13, a venit și rândul junioarelor de la handbal, antrenate de prof. Dan Vasile, să iasă la rampă. Astfel, duminică, 17 octombrie, acestea au reușit să învingă în deplasare două echipe puternice ale handbalului bucureștean: Rapid București (24-21) și Creativ București (32-7).

De remarcat faptul că, începând de săptămâna trecută, echipa de junioare IV a CS Câmpina s-a înscris și participă la Campionatul Municipal București, în scopul de a se pregăti, în condiții de competiție, în vederea participării la Campionatul Național de Juniori IV ce va începe în luna februarie anul viitor.
Entuziasmat de evoluția elevelor sale, după cele două meciuri disputate în capitală, antrenorul Dan Vasile a declarat: „Astăzi, în prima etapă în care am jucat în sala Rapid, după un meci foarte disputant, în care fetele noastre s-au autodepășit, am reușit să învingem echipa Rapid București cu scorul de 24-21, pe reprize 8-6, 11-9 și 5-6. În cel de-al doilea joc, pe care l-am disputant în sala Iris, am învins echipa celor de la Creativ București cu scorul de 32-7, pe reprise 8-4, 17-0 și 7-3. Scopul participării la acest campionat este acela de a ne pregăti pentru Campionatul Național de Juniori IV ce va avea loc la anul”.
Lotul folosit de antrenorul Dan Vasile în cele două meciuri a fost următorul: Antonia Dragomir, Ioana Duță, Teodora Jubea, Teodora Alexe, Cristina Călărașu, Rebeca Chițălan, Ilinca Neagu, Mălina Roiniță, Sofia Robu, Carina Vasile, Mălina Cărămidaru, Ioana Cârmaci, Alessia Stamate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare