BREAKING NEWSȘtiri

Fundația Altex a donat 138 de tablete digitale elevilor vulnerabili din Câmpina

Compania Altex a donat Primăriei Câmpina, prin intermediul Fundației Altex, 138 de tablete digitale performante destinate elevilor vulnerabili din municipiu și 50.000 de măști de protecție pentru elevii din cicurile primar și gimnazial în valoare totală de aproximativ 85.000 de euro.
Surse din mediul școlar ne-au adus la cunoștință că în cursul zilei de ieri primarul Alin Moldoveanu a împărțit personal o parte dintre aceste tablete digitale, creând discuții printre părinții copiilor care nu au fost vizați de această donație.
Fundația ce poartă numele lanțului de magazine a fost înființată în anul 2020, iar la începutul acestui an a încheiat un protocol de colaborare cu Ministerul Educației și Cercetării privind sprijinirea unităților de învățământ în vederea desfășurării activității școlare în condiții de siguranță. Fundația desfășoară o serie de acțiuni prin care sprijină educația din România, digitalizarea și dezvoltarea învățământului românesc fiind considerate obiective prioritare. „Prin această donaţie dorim să contribuim la desfăşurarea fără întreruperi a orelor. Suntem convinşi că prin efort concentrat, tinerii pot trece cu bine prin această pandemie fără ca educaţia lor să aibă de suferit” – se arată într-un comunicat al fundației.
Joi, 25 noiembrie, Altex deschide la Câmpina, un nou magazin care se adaugă marii rețele de magazine electro-it din toată țara. ”Fii acolo de la ora 7.00, pentru că primii 300 de clienți primesc cadou un set de măști de protecție. Ca întotdeauna, Altex respectă toate măsurile de siguranță impuse de autorități și pe cele recomandate de experții în sănătate publică” – a anunțat compania pe pagina sa de Facebook. Noul magazin este situat în Bd. Nicolae Bălcescu, nr. 44B.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare