Știri

“A fost cel mai slab joc al nostru!”

Unirea Urlaţi – Unirea Câmpina 2-0 (0-0)
După înfrângerea de pe teren propriu din faţa liderului, Unirea Câmpina avea la Urlaţi şansa să-şi refacă “adevărul” şi, mai ales, moralul…Acestea se puteau îndrepta în deplasarea de la Urlaţi, dar câmpinenii au plătit tribut unei căderi psihice, explicabile după eşecul de pe teren propriu. Mai mult, urmare a aceluiaşi joc blestemat cu Intersport Plopeni, la Urlaţi nu au putut juca patru dintre titularii obişnuiţi ai trupei lui Pălănceanu şi Corcodel. Este vorba de Neagu, Ungureanu, Brânzea şi Ţigănuş, toţi încasând un cartonaş galben care i-a transformat în… suspendaţi pentru jocul de la Urlaţi.“Am prestat cel mai slab joc din acest campionat”, a recunoscut cu fair-play antrenorul câmpinenilor Marius Pălănceanu.Unirea Câmpina a jucat la Urlaţi în formula: Costache – Gratie, Cazan, Basma, Flaidăr – Buştiuc, Dincă, Vane, Coman – Burlacu, Hârlov. Au mai jucat: Fl. Stoica, Nichifor, Hodoiu, Jantea. Etapa viitoare, Unirea Câmpina va întâlni pe teren propriu – sâmbătă, de la ora 11.00, formaţia Voinţa Bălţeşti, în componenţa căreia se află mai mulţi jucători câmpineni.
“A fost cel mai slab joc al nostru… S-a simţit absenţa celor patru jucători obişnuiţi ai primei garnituri, este vorba de Neagu, Ungureanu, Brânzea şi Ţigănuş… Din păcate, ceilalţi jucători careau intrat în partida de la Urlaţi nu s-au ridicat la nivelul aşteptat de mine, nu au reuşit, cred că mai ales din punct de vedere psihic, să treacă peste şocul înfrângerii pe teren propriu din etapa precedentă, din faţa echipei Intersport Plopeni, şi astfel am ajuns la cel mai slab joc al nostru din acest campionat. Sper să ne revenim repede, pentru că sâmbătă ne aşteaptă un joc greu, în faţa unei formaţii incomode, Voinţa Bălţeşti şi îmi doresc să oferim o bucurie suporterilor”, a spus după meci antrenorul Marius Pălănceanu.
“Nu ne retragem!”
După retragerea din fotbal, mai ales din postura de sponsor al formaţiei Unirea Câmpina a lui Mărgărit Ciobotaru “Mara”, mulţi s-au întrebat ce se va întâmpla cu echipa care activează la cel mai înalt nivel în fotbalul judeţean. Răspunsul a venit din partea lui Bogdan Mănescu, cel care a dus greul sprijinului financiar al echipei, împreună cu “Mara”: “Nu se poate spune că mi-a picat prea bine decizia lui Mara. E decizia lui, asta e… Vreau să se ştie, însă, că eu voi continua să sprijin din punct de vedere financiar această echipă, atât cât voi putea. Sper ca şi băieţii, dar şi cei care vin la meciurile noastre, să înţeleagă situaţia ceva mai dificilă prin care trecem”, a spus Bogdan Mănescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare