Știri

Florin Anghel, fruntaş în întrecerea parlamentarilor care au contracte cu statul

Deputatul PDL pe Colegiul Câmpina, Florin Anghel, se află pe locul 4 într-un top al deputaţilor care au contracte cu statul. Potrivit site-ului cursdeguvernare.ro, Anghel are 11 contracte încheiate prin licitaţie cu diverse instituţii ale statului, prin firma Fibec SA Câmpina, în care soţia lui deţine 50% din acţiuni. Unul a fost încheiat în 2007 cu primăria Tomşani, cinci în 2009 cu primăriile Floreşti, Brebu, Valea Doftanei şi Consiliul Local Corbiţa – jud. Vrancea, trei în 2009 cu Primăria Produleşti, Primăria I.L. Caragiale – jud. Dâmboviţa şi Primăria Topolog – jud. Tulcea, iar altele două în 2010 cu Ecoaqua SA Călăraşi şi Primăria Secăria – jud. Prahova, obiectul contractelor fiind modernizarea şi extinderea distribuţiei sau alimentării cu apă, extindere sistem de canalizare şi staţie de epurare sau modernizare reţele stradale. Valoarea totală a contractelor încheiate de firma lui Anghel este de 50.272.417 lei. Faţă de toate cele arătate mai sus, parlamentarul nostru a declarat în presă că nu este foarte încântat de afacerile cu statul, precizând că aceste contracte i-au adus societăţii pe care o administrează împreună cu soţia sa, destul de multe necazuri din punct de vedere al încasării banilor de la stat.
Cei trei parlamentari care se clasează înaintea lui Anghel în topul celor care au contracte cu statul sunt deputatul PSD de Constanţa Eduard Martin, cu 327 de contracte finanţate din bani publici şi doi deputaţi din Dâmboviţa – Gheorghe Albu (PDL) şi Ana Gheorghe (PSD).

Un comentariu

  1. daca s-ar face mai multe sapaturi s-ar constatat ca numarul contractelor incheiate de familia Anghel cu statul este mult mai mare
    exemplu, firma Protelco intocmeste documentatiile topo pentru toate "autostrazile"si centurile ocolitoare care se construiesc in prezent;vreti sa spuneti ca Protelco nu e firma lui Anghel?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare