Știri

Ferma Voila va fi concesionată

Acum mai bine de jumătate de an a făcut multă tevatură hotărârea consilierilor locali câmpineni de a închiria ferma Voila pentru un preţ ridicol – 0,25 lei/mp/an! În ciuda acestui preţ, la cele cinci licitaţii desfăşurate nu s-a prezentat nimeni, astfel încât, la iniţiativa consilierului Marian Nistor, proiectul iniţial a fost modificat.
„Ca urmare a evaluării terenurilor, dar mai ales a construcţiilor, s-a ajuns – după cinci licitaţii la care nu s-a prezentat nimeni – la concluzia că acel proiect nu era viabil. Investiţia necesară este mult prea mare pentru ca cineva să se aventureze s-o facă pe un spaţiu închiriat. Tocmai de aceea vă propun concesionarea terenului respectiv pentru realizarea unei ferme zootehnice”, a susţinut iniţiatorul Marian Nistor.
Conform hotărârii adoptate de Consiliul Local, concesionarea se va face pentru o perioadă de 49 de ani, iar preţul minim de pornire a licitaţiei este de 13,71 euro/mp, conform raportului expertului evaluator, redevenţa fiind stabilită la 25 de ani. De asemenea, viitorul câştigător al licitaţiei va trebui ca în termen de 4 ani să obţină autorizaţia de funcţionare pentru ferma zootehnică, în caz contrar, contractul dintre cele două părţi se va rezilia de drept.

Un comentariu

  1. Nistor a cazut la intelegere cu Ovidiu Cord ,ca doar sunt colegi de partid.Ferma Voila nu putea sa ramana a nimanui si ce s-au gandit pdl-istii,sa o concesioneze pe 49 de ani unui baiat destept de la partid.Ma surprinde pretul mare de pornire a licitatiei ,in contextul in care lui Anastasescu i-au dat aproape gratis terenul ala pentru piscina sau ce o fi acolo langa fosta pista de motocros.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare